KRIŠOM SNIMILA MESIJA I SUAREZA: Dušica Jakovljević iznenađena prizorom na Ibici

V.N.

27. 07. 2020. u 06:47

КРИШОМ СНИМИЛА МЕСИЈА И СУАРЕЗА: Душица Јаковљевић изненађена призором на Ибици

Foto ATA Images

VODITELjKA televizije Pink Dušica Jakovljević, posle preležane korone i završetka "Zadruge 3", rešila je da se pošteno odmori i uživa u Španiji, i ne sluteći kakav prizor će da ugleda.

Dušica je u subotu stigla iz Barselone na Ibicu. Čim je sa društvom prišla jahtama, gde ih je čekala i njihova, videla je, na nekoliko metara od nje, slavne fudbalere Lionela Mesija i Luisa Suareza. Planetarni asovi stigli su na jahtu na kojoj uživaju već nekoliko dana, sa ženama i decom. Na snimcima se vidi da se striktno pridržavaju nošenja maske, dok ne uđu na jahtu.

Foto Instagram printscreen/dusicajakovljevic

- Ovo kapiram da je taj, ja ne znam... - kaže Dušica na početku snimka.

- Evo ga, pa ovaj je Mesi u žutom šortsu! Je l'?! Lagano Suarez i Mesi - nastavila je voditeljka.
- Mesi je u žutom? A Suarez u crnom? - pitala je Dušica na engleskom jeziku čoveka koji ih je vodio do jahte. Dobila je potvrdan odgovor, a onda u neverici izgovorila: "Lažeš...".
- A, stvarno je mali - prokomentarisao je Mesija neko iz voditeljkinog društva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Baš bezveze

27.07.2020. 09:12

Ako Lepa Brena i Dušica Jakovljević mogu u doba epidemije da se šetaju bez maski po evropi, reci te mi molim vas onda u čemu je poenta? A još je navodno preležala koronu? Nije mi jasno zašto silujete ovaj silan narod da su nam sva vrata zatvorena? Još sam pre nekog vremena pročitala da je na moru Neda Ukraden, na kom doduše nisam uspela da shvatim? Ko koga laže?