IVAN BOSILJČIĆ U SERIJI "HOTEL RUSIJA": Srpski glumac kao trgovac Manuel iz Nikaragve

M. J. M.

01. 07. 2020. u 10:33

PRED nama su dve popularne ruske serije, "Hotel Rusija" i "Kum", koje ćemo pratiti utorkom i sredom, od 21.05 na Prvom programu Radio-televizije Vojvodine. Zahvaljujući solidarnosti u vreme krize izazvane virusom korona, makedonski distributer Tramiso Marketing Solutions i njegovi ruski partneri besplatno ustupaju RTV prava emitovanja ovih serija.

ИВАН БОСИЉЧИЋ У СЕРИЈИ ХОТЕЛ РУСИЈА: Српски глумац као трговац Мануел из Никарагве

Foto: Novosti arhiva

U 12 epizoda krimi-drame "Hotel Rusija" (2017), scenariste Dmitrija Miropolskija i reditelja Sergeja Sencova, jedna od glavnih uloga poverena je našem glumcu Ivanu Bosiljčiću. Ostale uloge tumače Ivan Dubrovskij, Jevgenij Pronin, Ekaterina Vilkova, Anatolij Gorjačev, Ljudmila Drebnjova...

Radnja prati hostesu Kseniju Baskakovu, zaduženu za organizaciju i prijem gostiju čuvenog hotela "Rusija" u Moskvi 1977. godine. Ogroman objekat je jedan od simbola Crvenog trga. Ksenijin posao je zahtevan, jer su gosti pripadnici sovjetske elite, kao i bogati i uticajni stranci, a sve u hotelu je pod kontrolom KGB. Ksenija ubrzo postaje glavna u odeljenju organizacije hotela, a ta pozicija donosi joj i nova iskušenja. Svakodnevno mora da rešava izazove nastale preplitanjem različitih političkih, partijskih, kriminalnih i poslovnih uticaja hotelskih gostiju. Prisustvo Manuela Santosa iz Nikaragve, trgovca oružjem (Ivan Bosiljčić), još više komplikuje njen položaj.

Serija "Kum" inspirisana je stvarnim junakom, vojnim lekarom dr Aleksejem Iljinom, koji je, služeći u mirovnim snagama u Prištini, pomogao mnogim trudnim ženama da donesu svoju decu na svet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!