HAOS NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica hitno prekinula nastup, reagovalo ozbezbeđenje

Novosti online

14. 04. 2024. u 13:55

PEVAČICA Dragana Mirković sinoć je imala koncert u Nemačkoj, međutim njen nastup je prekinut zbog incidenta koji se dogodio u publici.

ХАОС НА КОНЦЕРТУ ДРАГАНЕ МИРКОВИЋ: Певачица хитно прекинула наступ, реаговало озбезбеђење

Foto: ATA images

Na koncertu je, navodno, iznenada došlo do tuče u publici zbog čega je odmah reagovalo obezbeđenje, a Dragana Mirković je na kratko prestala da peva.

- Nastup Draganin su svi čekali, a onda u jednom trenutku je došlo do nesporazuma, problema nekog. Momci koji su bili u separeu do bina i Dragane su se posvađali, pokoškali i došlo je do tuče. Obezbeđenje je hitno moralo da reaguje, te je smirilo gospodu koja je našla da pravi problem. Dragana je ubrzo nakon toga nastavila da ređa svoje hitove i publika je skakala sa njom sve do kraja nastupa - tvrdi izvor koji je prisustvovao koncertu pevačice.

Razvela se nakon 24 godine braka

Pevačica Dragana Mirković je prošlog meseca obelodanila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Foto: ATA images

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju", stoji u saopštenju.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)