JA SEBE NIKADA NISAM DOŽIVLJALA KAO LEPOTICU: Lepa Brena iskreno o nadimku, ispričala anegdotu - "Sedeli smo, malo se više polilo"

Novosti onlajn

09. 04. 2024. u 23:55

LEPA BRENA jedna je od najvećih zvezdi na Balkanu, a malo kome je poznato kako je dobila nadimak po kom je danas svi znaju.

ЈА СЕБЕ НИКАДА НИСАМ ДОЖИВЉАЛА КАО ЛЕПОТИЦУ: Лепа Брена искрено о надимку, испричала анегдоту - Седели смо, мало се више полило

Foto: Nikola Skenderija

Fahreta Jahić je dugogodišnju karijeru izgradila pod nadimkom Lepa Brena koji je dobila davne 1975. godine, još u srednjoškolskim danima, a za sve je "kriv" njen košarkaški trener.

Foto: ATA images

- Brena je nadimak koji mi je dao trener košarke. Brena je bila lepotica, a ja sebe nikad nisma doživljala kao eskremno lepu devojku. Valjda je to problem vaspitanja, nikada vam roditelji ne preuveličavaju da li ste lepi - počela je Brena, a potom ispričala i anegdotu vezano za pomenuti nadimak:

Foto: ATA images

- Sedeli smo u nekom društvu, tu se malo više pilo i odjednom je gospodin s kojim sam sedela počeo da me zove Lepa Brena - rekla je pevačica u Amidžiju.

(KURIR)

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave