OGLASILA SE BOLNICA U KOJOJ JE LEČENA KEJT MIDLTON

Novosti online

20. 03. 2024. u 14:32

Bolnica u Londonu, u kojoj je lečena Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, oglasila se nakon što su počele da kruže priče da je njihovo osoblje pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji.

ОГЛАСИЛА СЕ БОЛНИЦА У КОЈОЈ ЈЕ ЛЕЧЕНА КЕЈТ МИДЛТОН

Foto: AP

Izvršni direktor bolnice je rekao da će biti preduzete "adekvatne mere" kada je u pitanju ovaj slučaj.

"Svi na klinici su veoma svesni naših individualnih, profesionalnih, etičkih i pravnih obaveza u pogledu poverljivosti pacijenata", rekao je izvršni direktor Al Rasel.

On je rekao da su zaposleni "izuzetno ponosni na izvanrednu brigu i diskreciju koju želimo da pružimo svim našim pacijentima koji nam svakodnevno daju poverenje".

"Imamo sisteme za praćenje upravljanja informacijama o pacijentima i, u slučaju bilo kakvog kršenja, biće preduzeti svi odgovarajući istražni, regulatorni i disciplinski koraci. U našoj bolnici nema mesta za one koji namerno narušavaju poverenje bilo kog od naših pacijenata ili kolega", naveo je direktor.

Podsetimo, šefovi londonske klinike, gde je princeza od Velsa podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u januaru, pokrenuli su istragu nakon što se tvrdilo da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi kraljevskim beleškama.

"Ovo je velika povreda bezbednosti i neverovatno štetna za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice. Šefovi su kontaktirali sa Kensingtonskom palatom odmah nakon što im je skrenuta pažnja na incident i uverili palatu da će biti sprovedena potpuna istraga", rekao je izvor za Miror.

"Celo medicinsko osoblje je šokirano i izbezumljeno zbog optužbi i veoma je povređeno što bi kolega od poverenja mogao navodno biti odgovoran za takvo kršenje poverenja i etike“, naveo je.

Istraga dolazi usred cunamija spekulacija o princezinom nepoznatom zdravstvenom stanju, a kada je je Kensingtonska palata saopštila da se princeza povlači iz javnog života do posle Uskrsa. Teorije zavere koje se šire o njoj na internetu uključuju da je mrtva, da je zamenjena dvojnicom ili da je brak sa Vilijamom u problemima.

Istraga bolnice dolazi nakon što su se u ponedeljak pojavili video-snimci i slike na kojima Kejt i princ Vilijam posećuju farmu u Vindzoru.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)