ČUO SAM DA MI SE SPREMA NEŠTO: Dragan Kojić Keba odgovorio kolegama iz žirija "Zvezda Granda"

Novosti onlajn

21. 02. 2024. u 21:25

VEST da Dragan Kojić Keba menja Anu Bekutu u „Zvezdama Granda“ izazvala je veliku pažnju javnosti, a sad se oglasio sam pevač i otkrio kako protiče snimanje novih epizoda.

ЧУО САМ ДА МИ СЕ СПРЕМА НЕШТО: Драган Којић Кеба одговорио колегама из жирија Звезда Гранда

Foto: Novosti

Keba je otkrio kako se u protekla dva snimajuća dana sa već uigranom ekipom u popularnom muzičkom šou programu.

Foto: Printskrin Jutjub/DRAGAN KOJIC KEBA

-Nikako – odgovorio je kroz osmeh Keba, a nakon što je čuo da su članovi žirija prezadovoljni kako se snašao, odgovorio je

-Jesu li? A što ne bi bili, nisam ja od juče.

Keba se potom uozbiljio i otkrio kako su kolege reagovale na njegovo učešće u žiriju i da li je dobio neki savet od njih.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

-Nisam, uglavnom delim ja savete – naglasio je i prokomentarisao izjavu Aleksandra Milića MIlija da mu daje pogrešne savete.

-Ma razbiću ih danas, zapamtićete – naglasio je Keba kroz osmeh i nastavio:

Foto: Nikola Skenderija

-Manje -više svi se znamo. Svi dobro čuju, dobro osećaju, to je moj zaključak. E sad ta neka igra, pa nekome dođe neka žuta minuta. Ja izbegavam teške reči, ali ako me baš neko čačne… Imam problem da zaboravim da isključim mikrofon. U suštini je sve viteški, ali sam čuo da mi se sprema nešto danas.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu