SANDRA BULOK ISPUNILA POSLEDNJU ŽELJU MRTVOM DEČKU: Dirljiv oproštaj

Novosti online

05. 01. 2024. u 16:02

POZNATA glumica Sandra Bulok prosula je pepeo svog pokojnog partnera Brajana Rendala u reku u Vajomingu - baš kao što mu je obećala.

САНДРА БУЛОК ИСПУНИЛА ПОСЛЕДЊУ ЖЕЉУ МРТВОМ ДЕЧКУ: Дирљив опроштај

Foto: EPA

U postu na Instagramu objavljenom u subotu, sestra glumice potvrdila je da je Sandra prosula Brajanov pepeo u reku Snejk u Džekson Holu u Vajomingu, opraštajući se od ljubavi svog života.

- Srećan rođendan, Bri. Sendi te je dovela do reke, baš kao što je obećala - napisala je uz snimak reke.

Rendal je preminuo pre pet meseci, 5. avgusta 2023. godine, u 57. godini, posle trogodišnje borbe sa ALS-om (amiotrofična lateralna skleroza). ALS je bolest nervnog sistema koja pogađa nervne ćelije u mozgu i kičmenoj moždini i ne postoji lek za bolest.

Kada je Brajan umro, njegova porodica je objavila: "Sa velikom tugom objavljujemo da je 5. avgusta Brajan Rendal mirno preminuo nakon trogodišnje borbe sa ALS-om. Brajan je rano odlučio da svoje putovanje sa ALS-om zadrži u tajnosti, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev", napisali su.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu