NOVOGODIŠNJA BAJKA: Željko Samardžić tačno u ponoć otvorio šampanjac uz spektakularni vatromet (FOTO)

Dušan Cakić

02. 01. 2024. u 21:55

POP ZVEZDA Željko Samardžić je na najbolji mogući način je krunisao prethodnu uspešnu godinu koncertom u Banjaluci, a povodom Dočeka Nove 2024 godine.

НОВОГОДИШЊА БАЈКА: Жељко Самарџић тачно у поноћ отворио шампањац уз спектакуларни ватромет (ФОТО)

Foto: Promo

Željko je svoju karijeru započeo ovom gradu davne 1973.godine na festivalu Prvi aplauz sa pesmom “Moja je Marija”, tako da je ovim koncertom za Novu godinu obeležio na neki način i 50 godina uspešne karijere i prvog pojavljivanja u javnosti.

Foto: Promo

Na prelazu iz stare u Novu godinu Željko se potrudio da publiku razveseli svojim mnogobrojim bezvremenskim hitovima, dok je publika uživala i horski se veselila.

Foto: Promo

U ponoć je Željko otvroio i šampanjac na binu, a sve to je pratio i spektakularni vatromet.

 

BONUS VIDEO:

BIRAJTE NA KOGA TROŠITE SVOJE VREME | Novogodišnji "Novosti" intervju | Goca Tržan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!