OD VRCAVE DEVOJKE DO ARENE: Milicu Pavlović žestoko kritikovali u „Zvezdama Granda“, a evo kako je pevala i izgledala na početku

Novosti onlajn

23. 12. 2023. u 19:40

MILICA PAVLOVIĆ večeras će održati svoj prvi solistički koncert u beogradskoj Štark Areni.

ОД ВРЦАВЕ ДЕВОЈКЕ ДО АРЕНЕ: Милицу Павловић жестоко критиковали у „Звездама Гранда“, а ево како је певала и изгледала на почетку

Foto Irena Canić/Instagram

Milica se proslavila učešćem u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2011/13, gde je glasom i upečatljivim nastupima osvojila srca publike. Ipak, njen vrcavi ples često je bio na meti kritika žirija, a nakon takmičenja otvoreno je govorila da su je najviše boleli komentari Dragana Kojića Kebe.

-Danas je to onako smešno, ali taj čovek je imao najoštrije i najodvratinije komentare upućene meni. To je Keba. Danas mi je simpatično, oprostila sam, ali nisam zaboravila – istakla je nedavno Milica.

Foto Stefan Stojanov/Luka Bošković

Malo ko zna da se Pavlovićeva čak dva puta prijavljivala na audiciju za najgledanije muzičko takmičenje- jednom kao devojčica, a zatim kao devojka kada je ušla u uži krug.

Njena druga audicija zauvek će biti upamćena po rečima koje je uputila Saši Popoviću, a da to je da je mislila da je takmičenje namešteno.

Tokom svih meseci pevačke borbe imala je veliku podršku bake i deke koji su svake subote iz Gornjeg Bunibroda dolazili autobusom u Beograd kako bi bodrili unuku na sceni.

Njen deka je čak bio organizator navijača koji su iz sela nadomak Leksovaca dolazili u srpsku prestonicu i nije propuštao nijedan nastup svoje unuke.

Meštali ovog malog sela su od početka bili uz Milicu i tada su sa ponosom pričali o njoj, a ekipa Granda je pre 12 godina imala priliku da poseti njeno rodno mesto i uveri se kakvu podršku dobija u svom rodnom mestu.

Ono što je i te kako primetno jeste da Milica tokom celog takmičenja preferirala prirodnu lepotu, a i dan danas zalaže se za istu.

Za razliku od njenih koleginica koje su promenile lični opis, ona i posle decenije na javnoj sceni izgleda gotovo identično kao na početku. Jedino za šta se sumnja da je radila jeste nos i da je malo dopunila usne.

ako je u „Zvezdama Granda“ nailazila na oprečne komentare žirija, Milica je od početka znala kako da privlaču veliku pažnju. Osim vrcavog plesa po kom je bila prepoznatljiva, činila je to i neverovatnim scenskim nastupima u koje je kasnije ulagala sav zarađeni novac.

Saša Popović od samog starta govorio je da je u Milici prepoznao „ono nešto“, kao i se oseća zaslužnim za uspeh mnogih današnjih mlađih zvezda.

Osećam se zaslužnim za uspeh Milice Pavlović, Aleksandre Prijović i Tee Tairović, naravno da se osećam… Da nije bilo mene, „Zvezda Granda“ i „Grand“ produkcije, one sad ne bi bile tu gde jesu – rekao je Popović za Grand i izdvojio dve pevačice koje su posle takmičenja napravile neverovatan uspeh.

-Prijovićka je vrh, Milica Pavlović isto tako fenomenalna! Meni su svi njihovi ovogodišnji albumi jako dobri, stvarno sam ponosan na to i drago mi je što će sada sve one nastupati u Areni, na svojim solističkim koncertima, da ne kažu drugi pevači: „Eto, Zvezde Granda, a niko nikad nije imao neki solistički koncert“. Sad je njihovo vreme! –zaključio je kreativni direktor „Granda“.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024