MADONA: SPASLA SU ME DECA! - Nezaboravni nastup na seriji pariskih koncerata čuvene svetske zvezde koja je jedva ostala živa

Intrigantna, zavodljiva, energična – Madona (65), kao iz starih dobrih vremena, greje srca publike ovih dana u Parizu na seriji koncerta u najvećoj pariskoj hali "Akor areni", popularnom "Bersiju", u okviru svoje "Selebriti turneje" kojom slavi 40 godina karijere.

МАДОНА: СПАСЛА СУ МЕ ДЕЦА! - Незаборавни наступ на серији париских концерата чувене светске звезде која је једва остала жива

Foto: Tanjug/AP

Prva dva od četiri planirana koncerta održana su u nedelju i ponedeljak, a ostaju još termini 19. i 20. novembra, pred rasprodatom halom.

Madonina svetska turneja je najpre trebalo da započne sredinom jula i da traje do oktobra, ali se pevačica ozbiljno razbolela, pa je sve odloženo, do 14. oktobra, kada je održan prvi koncert iz serije, u Londonu.

- Imala sam retku bolest. Umirala sam u bolnici. Više nisam sama disala. Kada sam se probudila, sva moja deca bila su uz moje uzglavlje. Shvatila sam da će me moja deca spasti – poručila je pred pariskom publikom Madona koja ima šestoro dece, dvoje biološke, i četvoro usvojenih.

Fenomen Madona ponovo je bio na delu. Po ko zna koji put legendarna pop-pevačica je pokazala da može da privuče mlade generacije, od kojih neki po godinama mogu da joj budu i unuci. Publika svih uzrasta, ponekad majke, sinovi i unučad zajedno, pevali su s njom uz poznate hitove.

Već na prvom koncertu pokazala je i svoju staru boljku, kašnjenje, jer je nastup počeo sa više od sat i po odlaganja, ali je vredelo čekati, jer je, zatim, dva i po sata na sceni priredila pravi spektakl.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)