NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O UDVARAČIMA: Nisam u ulozi žrtve nikada bila

Novosti onlajn

08. 11. 2023. u 23:55

NATAŠA BEKVALAC priznaje da koliko god njena ćerka Hana (16) odrasta i postaje zrelija, ne trudi se da sa njom bude drugarica, već želi jasno da joj stavi do znanja da je njihov odnos majke i ćerke.

НАТАША БЕКВАЛАЦ ПРОГОВОРИЛА О УДВАРАЧИМА: Нисам у улози жртве никада била

Printskrin Jutjub/AmiG Show

- Ne izlazimo Hana i ja zajedno. Nisam ja njena drugarica, ja sam pre svega njena mama. Radim sve ono što rade i druge mame. A sad da obujem štikle i izlazim sa njom u klubove, teško. Uvek smo Hana i ja imale zajedničke teme, imaćemo ih i te kako u budućnosti. Naoštrila sam se - priča Nataša kroz osmeh i dodaje:

- Nas dve komuniciramo i uvek smo tema nas dve. Naravno, pričamo i o momcima, kao i pubertetu. To jeste jedna od tema o kojima mi razgovaramo. Hani je uglavnom sve što ja radim “krindž“ (transfer blama), u toj je fazi kada na sve što ja kažem uglavnom prevrće očima, jer ima samo 16 godina.

Foto: ATA images

Na pitanje zašto se nedavno posvađala sa sestrom Kristinom Bekvalac, Nataša odgovara kroz šalu da i dalje sa njom sarađuje oko stajlinga i da ju je sramota što je imala takve ispade sa rođenom sestrom.

- Uvek se konsultujem sa sestrom Kristinom kada su moji stajlinzi za javne nastupe u pitanju. Ona je moj dugogodišnji saradnik. Nadam se da će tako biti u budućnosti, nisam je do sada menjala (smeh). Jako me je sramota kada se Kristina i ja svađamo, ali smo se pomirile u međuvremenu. Ta svađa se nedavno dogodila, ali smo zakopale ratne sekire - govori Nataša koja se oseća kao slobodna žena i nema problem sa tim da pred medijima i javnošću bude otvorena i iskrena.

- Nikad se nisam osećala kao rob medija, manje više smo imali dobru saradnju kroz moju celu karijeru. Poslednjih godina ne čitam naslove, a oko sebe imam ljude koji me ne zovu da mi kažu naslove. Pričamo o svemu drugom, na taj način me smiruju i pomažu mi. To je recept, ako hoćete da se zaštitite. Što da me košta što sam realna? Nisam u ulozi žrtve nikada bila, ne osećam se tako, nikada se nisam ni osećala. Osećam se slobodno, stabilno, zrelo da kažem ono što mislim. Nemam problem ni sa čim - izjavljuje pevačica i dodaje da nije osoba kojoj smeta kritika:

Foto: ATA images

 

- Upijam sve u životu i pozitivne i negativne strane. Učim se kroz život, pokušavam da takve sve stvari kanališem. Sve je to sastavni deo mog života, čovek se uči dok je živ.

Često su u javnosti skoro sve izjave Nataše Bekvalac viralne na društvenim mrežama. Ona sada otkriva da uglavnom ne voli svoje izjave, iako zna da ih narod obožava, i neretko citira.

- Meni moje izjave uopšte nisu drage, sve to kad čujem posle nije mi nimalo inspirativno. Uopšte se ne oduševljavam, vidim da narod to voli, ali ja toliko ne.

Nataša iza sebe ima tri braka, o usponima i padovima kada je ljubav u pitanju otvoreno je pričala. Međutim, već čini se godinama je nismo uslikali u muškom društvu. Na pitanje kada će novog dečka predstaviti javnosti i da li uopšte postoji neko u njenom životu, Bekvalčeva odgovara:

- Ne da nemam udvarače, nego me se plaše.

(Blic)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!