SRCEPARAJUĆE PORUKE: Glumci i prijatelji se opraštaju od glumca Metju Perija

Novosti Onlajn

29. 10. 2023. u 07:11

VEST o smrti glumca Metjua Perija u subotu uveče izazvala je trenutni izliv šoka i tuge.

СРЦЕПАРАЈУЋЕ ПОРУКЕ: Глумци и пријатељи се опраштају од глумца Метју Перија

Foto: Printskrin

Najzapamćeniji po svojoj sada već legendarnoj ulozi Čendlera Binga u omiljenom sitkomu iz 90-ih "Prijatelji", Peri je pronađen mrtav u subotu zbog očiglednog davljenja u svojoj kući Pacifik Palisads. Imao je 54 godine. Istraga je u toku.

Ogroman uspeh „Prijatelja“ i Perijeva neizbrisiva uloga slatko sarkastičnog Čendlera doneli su mu legiju obožavalaca. Takođe je dobio divljenje što je javno govorio o svojoj borbi sa zavisnošću od droge i alkohola.

Poznate javne ličnosti su nakon tragičnih vesti odale su počast glumcu.

Glumac Majkl Rapaport, koji je imao ponavljajuću ulogu u „Prijateljima“ kao Geri, jedan od Fibinih dečka — rekao je na X (bivši Tviter) da je Peri bio „tako fin, kul i talentovan. Vi ste deo američke kulture i da ćete živeti zauvek. "

Megi Viler, koja je glumila Čendlerovu devojku Dženis, objavila je omaž Periju na Instagramu.

- Kakav gubitak. Nedostajaćeš svetu Metju Peri - napisao je Viler.

- Radost koju ste doneli mnogima u svom prekratkom životu će živeti. Osećam se veoma blagosloveno svakim kreativnim trenutkom koji smo delili - stoji u opisu fotografije postavljene na zvaničnom Instagram nalogu serije "Prijatelja".

- Bio je pravi dar svima nama - napisali su.

Glumica Rumer Vilis, ćerka Brusa Vilisa, koja je glumila sa Perijem u filmovima „The Vhole Nine Iards“ i „The Vhole Ten Iards“ napisala je na Instagramu: „Tako sam tužna što čujem da je Metju Peri otišao. Kada sam bila klinka i bila sam na snimanju... bio je tako ljubazan, zabavan i sladak sa mojim sestrama i sa mnom... Znam da je imao mnogo izazova u životu i doneo je mnogo radosti ljudima svojom komedijom. Nadam se da će moći da počiva u miru.”

Glumica Olivia Mun napisala je na Instagramu: „Toliko se borio sa zavisnošću i bio je dovoljno hrabar da bude otvoren i iskren u vezi sa tim. Tako mi je žao njegove porodice i prijatelja koji danas dobijaju ove vesti. Ništa manje od srceparajućeg. Počivaj u ljubavi, Metju Peri."

Bivši kvoterbek NFL-a Robert Grifin III rekao je: "Matju Peri je bio više od Čendlera Binga. Tužno je čuti za njegovu smrt, ali zahvalno za uspomene koje nam je dao. Počivaj u miru."

 

BONUS VIDEO: SEĆANjE - Glumac Marko Živić je pre dve godine izgubio bitku sa koronom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)