NJEN DOM U ATINI JE KAO IZ BAJKE: Suzani Mančić omiljeno mesto za vrele dane je Grčka, a evo gde će provesti zimu (FOTO)

Novosti onlajn

18. 10. 2023. u 21:15

SUZANA MANČIĆ već godinama je u ljubavi s grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom.

ЊЕН ДОМ У АТИНИ ЈЕ КАО ИЗ БАЈКЕ: Сузани Манчић омиљено место за вреле дане је Грчка, а ево где ће провести зиму (ФОТО)

Foto: Printscreen

Njih vezuje ogromna ljubav, pa im kilometri koji ih razdvajaju nisu smetali da učvrste svoj odnos, koji je 2018. godine i zvanično krunisan brakom. Voditeljka sve vreme njihove skladne veze živi na relaciji Beograd-Atina, a ona je jednom prilikom istakla da se svog rodnog grada neće tako lako odreći.

Foto Instagram/suzanamancicofficial

U Atini imaju luksuznu kuću u kojoj provode vrele letnje dane.

– Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali biću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živeti od mene i nadalje – istakla je Suzana gostujući u jednoj emisiji.

Suzana i njen izabranik imaju više nekretnina u kojima mogu da uživaju, a pre izvesnog vremena mediji su javili i da je par pazario imanje na Tari.

Međutim, bez sumnje je najveći komadić raja na kom se opuštaju kuća na Pilioponu, poluostrvu u Tesaliji između Atine i Soluna, koja je sve ono što zamišljate kada pomislite na leto u Grčkoj.

(Pink)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Petar Marić otkrio da je zahvaljujući harmonici obišao svet

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!