BIJONSE ISKOPIRALA JELENU KARLEUŠU: Na društvenim mrežama nastao pravi haos zbog čizama od 3.800 evra

Novosti onlajn

22. 09. 2023. u 23:10

JELENA KARLEUŠA je napravila nezaboravni koncert u Beogradu i njenim jedinstvenim stajlinzima oduševila publiku.

БИЈОНСЕ ИСКОПИРАЛА ЈЕЛЕНУ КАРЛЕУШУ: На друштвеним мрежама настао прави хаос због чизама од 3.800 евра

Foto: Z. Jovanović Mačak

Jelenu upoređuju sa mnogim svetskim zvezdama, i nebrojano puta se pričalo i o tome da je neke pevačice i kopiraju. Mnogi su to osporavali komentarima kako "svetske zvezde sigurno ne gledaju šta radi naša", ali neretko su snimci dokazivali da je upravo Karleuša bila prva koja je ponela neki odveni komad.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Poslednji primer se dogodio sinoć kada je najveća ženska muzička zvezda, Bijons, imala iste čizme koje je Jelena već neko vreme nosila kao deo promocije svojih novih albuma "Alfa" i "Omega". Radi se o čizmama sa izrazito visokim potpeticama od brenda "Rik Ovens", koje su trenutno dostupne po "samo" 2.280 evra na sniženju, dok su pre toga koštale čak 3.800 evra.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Bijonse je ove čizme nosila na koncertu u Dalasu, a JK ih je poslednji put nosila u javnosti na promociji svoja dva nova albuma u Beogradu na vodi. Pre toga, Bijonse je imala koncert na "AT&T" stadionu u Arlingtonu, dok je Jelena skupocene čizme nosila 31. avgusta, na reviji na kojoj je bila specijalna gošća u Amsterdamu.

- Au, pa Karleuša jede Bijonse za doručak - jedan je od hit komentara na "Iksu" (nekadašnji Tviter) snimak na kojem su ljudi uporedili Bijonse i Jelenu u istom skupocenom autfitu.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

ŽELjKO SAMARDžIĆ OTVORIO "ROŠTILjIJADU": Svratim uvek u Leskovac, jer zna se gde je najbolja hrana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!