STARI LAV: Željko Samardžić u Splitu oborio rekord

Dušan Cakić

25. 08. 2023. u 17:45

POP ZVEZDA Željko Samardžić u sredu 23. avgusta održao je veliki koncert u parku Sustipan u Splitu, koji se dugo očekivao i za koji je vladalo veliko interesovanje.

СТАРИ ЛАВ: Жељко Самарџић у Сплиту оборио рекорд

Foto: Novosti

S obzirom na to da je koncert bio rasporodat danima unapred, te noći bula je neverovatna gužva kroz Marjanski tunel do Sustipana.

Foto: Privatna arhiva

Koncert je počeo horskim pevanjem publike Željkovih hitova, a pesme koje su se ređale su: "Grlica", "Stari lav", "Ljubavnik", "Pokaži mi šta znaš" i mnoge druge.

Specijlana goćša večeri bila je pop zvezda Kaliopi, sa kojom je Željko zapevapo duet "Znam", a potom je ona pevala svoje hitove "Bato" i "Crno i belo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

Bila je to noć za pamćenje, jednoglasan je zaključak svih akterera i žal, onih koji nisu mogli doći do ulaznice.

BONUS VIDEO:

ŽELjKO SAMARDžIĆ OTVORIO "ROŠTILjIJADU": Svratim uvek u Leskovac, jer zna se gde je najbolja hrana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!