DALA BIH SEBI VISOKU OCENU: Sandra Afrika progovorila o ljubavi

Novosti onlajn

17. 08. 2023. u 23:45

PEVAČICA Sandra Aftika odgovarala je na šakakljiva pitanja, pa iskreno progovorila o ljubavnim odnosima.

ДАЛА БИХ СЕБИ ВИСОКУ ОЦЕНУ: Сандра Африка проговорила о љубави

Foto: Printskrin Jutjub/Sandra Afrika

Sandra Afrika priznala je da previše daje sebe u ljubavi, ali i prijateljstvu, a zatim priznala kakva je u krevetu.

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

- Dajem sebe maksimalno. Mislim da dajem i više nego što bi trebalo i to bi trebalo da promenim. Nebitno da li je ljubavna ili prijateljska veza, treba sebi da budeš na prvom mestu - izjavila je Sandra, pa otkrila da li je nekada prevarila partnera:

- Pa, nijednom. Kad malo bolje razmislim, tako je, ko se ljuti, ljuti - rekla je Sandra, pa otkrila i kakva je u krevetu.

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

- Hahaha, to treba da pitaš ove bivše, ali mislim da nisam loša u krevetu. Ja se izvinjavam, dala bih sebi visoku ocenu - rekla je pevačica.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)