KATARINA ŽIVKOVIĆ: Boju kose sam promenila sasvim spontano, a dugo i temeljno radim novi album (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

13. 08. 2023. u 20:15

FOLK ZVEZDA Katarina Živković sinoć je nastupala na jednom beogradskom splavu, gde je svojim dolaskom i nastupom oduševila publiku i sve prisutne.

КАТАРИНА ЖИВКОВИЋ: Боју косе сам променила сасвим спонтано, а дуго и темељно радим нови албум (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Katarina je ovih dana sve iznenadila promenom boje kose, a mnogi kažu da izlgeda mlađe i lepše.

Foto: Novosti

- Poznata sam po tome što volim da menjam imidže, da eksprerimentišem da kosom i sa dužinom. Aposolutno se ništa nije dogodilo drastično u mom životu da bih promenila boju, već želim da sam drugačija. Velike životne odluke mene teraju da promenim nešto drugo - životno, a ne kosu - kaže Kaća na početku razgovora.

Foto: Novosti

Folk zvezda je istakla da uveliko radi i priprema novi, treći studijski album, ali ne želi da zadaje sebi rokove i najavljuje izlazak dok, kako sama kaže - ne bude kompletiran ceo projekat.

- Želim da upravo sa "Novostima" podelim da album se priprema, nisam stala - radi se i dalje, kada će sve biti gotovo, ne znam - rekla je i dodala:

Foto: Novosti

- Plakaćete, plakaćemo... Plakala sam dok sam ih snimala. Ima dosta biografskih momenata i humorističnih pesma i spotova, biće nešto što je veliko i unukatno od mene. Otpevala sam više pesama, snimila i snimam spotove i temeljno se posvećujem tome - ističe Katarina.

Foto: Novosti

Kaća ovog leta radi punom parom, te govori da je spisak njenih nasutpa i te kako dug, ali Katarini je posebno drgao što je na listi i nastup u njenom rodnom gradu - Leskovcu, kome se baš raduje.

- Iskreno se radujem i zato što posle više od godinu dana pevam u mom Leskovcu, jer je u pitanju moj grad, moji ljudi - moji leskovčani. Imam malu pozitvnu tremu, ali znam da će biti super. Takođe, slobodno ću reći da će to biti u jednoj od najbonjih diskotetka u regionu - završava folk zvezda.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Katarinom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU