UNUKA ANE BEKUTE UŽIVA U LJUBAVI SA ZGODNIM DEČKOM: Pojavile se zajedničke fografije sa mora, ovako se ponašaju na plaži

Novosti onlajn

12. 08. 2023. u 23:35

ANA BEKUTA ponosna je baka Sonje i Branka Polića koji su centar njenog sveta i koje nemamo često prilike da vidimo u javnosti zbog života van estrade, međutim izvan kamera oni sa Bekutom provode dosta vremena i velika su joj podrška u svemu što radi.

УНУКА АНЕ БЕКУТЕ УЖИВА У ЉУБАВИ СА ЗГОДНИМ ДЕЧКОМ: Појавиле се заједничке фографије са мора, овако се понашају на плажи

Foto: V. Danilov

Iako su se ranijih godina Anini unuci krili od medija, danas ponosno poziraju kad god se nađu u javnosti sa bakom, a lepa Sonja postala je aktivna i na društvenim mrežama i ne libi se da sa svojim pratiocima deli detalje iz privatnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Ovih dana, Sonja boravi u Hrvatskoj gde je otputovala na odmor, a svima su privukle pažnju objave sa dečkom.

Dok Sonja nema problema sa eksponiranjem, on je odlučio da bude anoniman. Ipak, nekoliko romantičnih fotografija sa devojkom dospelo je do njenih pratilaca, i odmah su pobudile pažnju.

Foto: Printskrin Instagram/httpsonja

Lice, doduše, nije pokazao, ali na nekim slikama vidimo kako se nežno drže za ruke dok se opuštaju pored mora i šetaju obalom u večernjim satima.

Foto: Printskrin Instagram/httpsonja

Jedan prizor je posebno interesantan jer pokazuje njegova široka mišićava leđa… Dovoljno da pripadnice lepšeg pola zaključe da je zgodan.

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)