POČELA SAM DA TRNEM, A ONDA KAO DA MI SE LICE ISTOPILO: Strašna ispovest De Nirove partnerke, dobila paralizu nakon porođaja

Novosti online

14. 07. 2023. u 00:34

TIFANI Čen (45), koja je nedavno rodila svoje prvo dete sa glumcem Robertom De Nirom (79), progovorila je da joj je dijagnostifikovana Belova paraliza, za koju kaže da je usledila nakon porođaja.

ПОЧЕЛА САМ ДА ТРНЕМ, А ОНДА КАО ДА МИ СЕ ЛИЦЕ ИСТОПИЛО: Страшна исповест Де Нирове партнерке, добила парализу након порођаја

Foto: Profimedia

U snimku intervjua za Si-Bi-Es, koji bi trebalo da bude emitovan u petak, Čenova je voditeljki Gejl King objasnila kako se njeno stanje pogoršalo nakon što se vratila kući iz bolnice sa ćerkom Gijom Virdžinijom Čen-De Niro.

Čen je rekla da je imala čudan osećaj u jeziku, pre nego što je razvila druge simptome povezane sa neurološkim poremećajem, koji mogu izazvati paralizu ili slabost na jednoj strani lica lica jer su nervi koji kontrolišu mišiće oštećeni ili prestaju da rade kako treba.

- Osetila sam kako trnem - samo malo sam počela da trnem. Tada sam shvatila da mi je lice jednostavno čudno. Nisam znala kakav je to osećaj - rekla je ona i dodala da je primetila i promene u načinu na koji lice izgledalo.

- Pogledala sam se u ogledalo kada sam stigla kući. Kao da je sve počelo da se ruši samo od sebe. Kao da mi se lice topilo - priseća se ona.

Njeni simptomi su počeli da se pogoršavaju "nedelju dana nakon porođaja", što ju je na kraju navelo da potraži medicinsku pomoć.

- Pozvala sam svog doktora i rekala da sam pokušala da jedem. Htela sam da stavim viljušku u usta, i sve je ispalo. Nisam mogla da jedem. Naterali su me da idem pravo u bolnicu, i izgubila sam sve funkcije lica čim sam ušla u ordinaciju - rekla je ona.

De Niro je potvrdio da su on i Čen dobili dete početkom maja.

Glumac je prvi put postao otac 1971. godine, kada su on i njegova tadašnja supruga Dijana Abot dobili ćerku Drinu, koja sada ima 51 godinu. Bivši par zajedno ima sina Rafaela (46). Osim toga, De Niro ima blizance Arona i Džulijana (27) sa bivšom devojkom Touki Smit, kao i sina Eliota (25) i ćerku Helen (11) sa bivšom suprugom Grejs Hajtauer.

BONUS VIDEO: NISU IM BILE SUĐENE - Pesme koje su pevači odbili, a postale su megahitovi njihovih kolega

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave