"SVI SU JOJ SE ŠLIHTALI, A GDE SU SAD": Goca Božinovska oplela po estradi zbog Ane Nikolić

Novosti onlajn

05. 07. 2023. u 19:14

NAKON svih dešavanja koje su zadesile Anu Nikolić oglasila se pevačica Goca Božinovska, koja je za svoju koleginicu imala samo reči hvale.

СВИ СУ ЈОЈ СЕ ШЛИХТАЛИ, А ГДЕ СУ САД: Гоца Божиновска оплела по естради због Ане Николић

Foto: ATA

Goca je istakla da se nada da je sve ovo samo trenutak slabosti i da će Ana izaći kao pobednik.

Foto ATA Images

- Ona je jako dobar čovek, a pre svega dobar drug. Meni je jako draga, ja se nadam da je ovo samo trenutak u njenom životu i da će sve ovo proći. Ovo je sigurno trenutak slabosti, ona je jaka žena, sigurna sam da će se izvući iz ovoga - rekla je ona.

Na internetu je osvanuo snimak na kojem se mogu videti krateri na Aninom licu, i zbog kojih sada kruže razna nagađanja.

- Meni stvarno nije samo jasno šta se dešava sa njenim licem. Ne bih rekla da je zbog lasera jer ima i po rukama, ali ko zna šta je, to je nešto ozbiljno. Sigurno je neki zdravstveni problem. Mnogo mi je žao što joj se ovo dešava, ja je mnogo volim. Samo molim Boga da joj bude dobro - dodala je ona.

Foto: Printskrin

Goca je otkrila i da je nedavno srela Anu u igraonici.

- Mislim da ne postoji neko ko nju ne voli. Ona je laf. Ja sam je nedavno videla u igraonici, dovela je ćerku. Izgledala je baš lepo, bila je doterana, sređena. Ona je jako brižna majka, vidi se da vodi računa o ćerki - istakla je Goca.

Iako je poznato da Ana ima mnogo prijatelja na estradi koji se sada ne oglašavaju, a Goca je sada otkrila zašto misli da je to tako.

Foto: ATA images

- Verujem da su mnogi poverovali u priče da je alkoholičarka i narkomanka, pa su digli ruke od nje. Odjednom čuješ neke priče, ovo se nije desilo preko noći. Verujem da mnogi misle da je istina, a opet ni za svoje najrođenije nisi suguran šta je tačno. Čak i da je istina, njoj treba pomoći - rekla je ona i nastavila:

Foto: ATA images

- Ona toliko ima prijatelja, toliko su joj se svi šlihtali u životu, a gde su sad svi? Meni kad bi bilo toliko teško, ja bih imala mnogo prijatelja kojima bih se obratila. Najpre bih krenula od njenog zdravstvenog stanja, nešto ne vidim da je njena majka tu. Roditelj prvi treba da priskoči u pomoć svom detetu. Ana je toliko mila i draga, uvek je tu da svakog pozdravi, izgrli, izljubi. Njeni najbliži treba da se okupe i da joj pomognu - istkla je Goca, pa dodala:

- Uz nju sam šta god da zatreba.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

NAJVEĆA POBEDA JE BITI SVOJ | Sa zvezdama na ti | Br. 17 | Joca Stefanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu