VIŠE SAM SAMOPOZUDANJA IMALA KADA SAM BILA KLINKA: Tea Tairović otkrila kako se bori sa prtisikom

Novosti onlajn

13. 06. 2023. u 22:55

TEA Tairović broji sitno do prvog velikog solističkog koncerta na Tašmajdanu 17. juna, a kako kaže ima veliku odgovornost.

ВИШЕ САМ САМОПОЗУДАЊА ИМАЛА КАДА САМ БИЛА КЛИНКА: Теа Таировић открила како се бори са пртисиком

Foto: Pritnskrin Jutjub/Tea Tairovic

-Sada mi je lakše, ova poslednja nedelja je možda najlakša za mene jer mi je prethodnih mesec dana bilo jako naporno zbog albuma i koncerta, sve mi se nekako zgusnulo u dve nedelje. Jedva čekam da izađem na binu, ali još uvek nisam ni svesna šta se sve dešava– rekla je Tea.

Nove pesme sa albuma „Balerina“, su već sada postali hitovi, a Tea skromno komentariše svoj uspeh.

Foto: Andreja Damjanović

Nisam izmislila toplu vodu, samo sam ljude podsetila na jedan muzički pravac koji je bio zapostavljen prethodnih petnaest godina. Mislim da sam ovim albumom pokazala da mogu i više od toga, u samoj najavi sam pričala da će album biti korak, dva, tri unapred.

Mnoge pevačicine izjave postale su viralne na društvenim mrežama kao i snimci na kojima zavodljivo pleše, a Tea to ovako komentariše:

-Nisam shvatala do skoro da gledanost prave zapravo moje reakcije, a sada se trudim da ne dajem to zadovoljstvo, sve u svemu ne uzimam za zlo i čak mi je simpatično.

Mnogi su Teu na početku karijere osporavali i nisu joj predviđali veliki uspeh, ali ona je svojim trudom dokazala da i te kako zaslužuje da bude na samom estradnom vrhu.

Foto: Andreja Damjanović

-Nije u pitanju inat, na kraju krajnosti dozvoljavam svima da žive u svojoj realnosti jer osporavati nešto što je očigledno je dokaz da taj neko živi u nekoj svojoj realnosti i ima pravo na to – istakla je pevačica i otkrila koliko uživa u svemu što joj se do sada desilo u karijeri:

-Više sam samopozudanja imala kada sam bila klinka jer nekako što više znam, zaparavo znam sve manje i sve sam više svesna toga da sve zavisi od nekih raznih okolnosti, sada je na meni pritisak da sačuvam ono što imam, a kada nemater šta da izgubite vi idete glavom kroz zid.

(Grand / Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

UVEK SAM ISKRENA, NE UMEM DA SE PRETVARAM | Sa zvezdama na ti | Br. 14 | Milena Ćeranić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!