BILA JE LJUBOMORNA KAD JE VIDELA KAKVA SAM: Sandra Afrika se ne zaustavlja, žestoko oplela po ženi Mileta Kitića

Novosti online

10. 06. 2023. u 22:35

PEVAČICA Sandra Afrika nastupala je zajedno sa Miletom Kitićem, što je bio i sam početak njene karijere.

БИЛА ЈЕ ЉУБОМОРНА КАД ЈЕ ВИДЕЛА КАКВА САМ: Сандра Африка се не зауставља, жестоко оплела по жени Милета Китића

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

Međutim, kako ona navodi, nije bila u dobrom odnosu sa Martom Savić, pevačevom suprugom.

- Videlo se da je Marta bila mnogo ljubomorna na mene. Odnosno, nije dok me nije videla uživo kako izgledam, da sam dobra riba! Do tada je govorila: ,"Neka ide Sandra s Miletom na nastupe jer je znala da će on kući da donosi više love. Govorila mi je: "Ljubavi, srećo, a onda, kada me je videla, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam, ali kapiram da je možda pomislila da sam pretnja. Čudna stvar je ženska sujeta, očigledno je i to bilo posredi. Posle, kad sam otišla, fokusirala sam se na to da sama napravim karijeru i počela sam da pevam i pravim hitove - priča pevačica i objašnjava da je ne čudi što je Marta ne voli i da treba da radi više na karijeri da bi napravila dobre pesme:

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

- Marta je mnogo godina na estradi, ali ja slabo znam njene pesme. Ona nema neke hitove, trebalo bi više da se bavi karijerom, ali vidim da je otišla iz zemlje i da se posvetila nekim drugim stvarima. Nemam ništa protiv žene, ali je očigledno da ne može očima da me gleda. Ima 20 albuma, a nigde hita - govori Sandra.

Foto: Printskrin Jutjub/Emisija Premijera

S druge strane, Marta je u više navrata prokomentarisala Sandrino peckanje.

- Ja sam bezveze uvučena u celu tu priču s Afrikom jer je ona ta koja oko cele situacije pravi javne skandale i frku. Meni je uvek žao kada se ja spominjem negde nezasluženo. Moje mišljenje o svemu tome što ona priča jeste sledeće: ,"Miševi uvek postoje, oni imaju svoje rupice. Iz njih izlaze i vraćaju se u njih. Pričaju, rade šta rade. Ali miš je mali i kada se popne na brdo, tako da ja njoj ne bih posvećivala previše pažnje. Ovo što priča govori isključivo samo o njoj, ne o meni - objasnila je tada Savićeva.

(Srpski telegraf / Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

JEDINSTVENOST JE KLjUČ SVEGA Milena Ćeranić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

AMERIČKI GLUMAC POSTAO SRPSKI ZET Oženio našu glumicu, pa zaigrao u srpskom filmu: Mislio sam da znam da glumim dok nisam sreo Lauša