SNEŽANA ĐURIŠIĆ: Spremamo se sa kandidatima za finale "Zvezde Granda" koje će biti neizvesno (VIDEO)

Dušan Cakić

08. 06. 2023. u 08:05

ISTAKNUTA estradno-muzička umetnica Srbije Snežana Đurišić ovih dana ima pune ruke posla i što se tiče svojih koncertnih aktivnosti, ali i što se tiče rada sa kandidatima u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

СНЕЖАНА ЂУРИШИЋ: Спремамо се са кандидатима за финале Звезде Гранда које ће бити неизвесно (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Snežana se na samom početku razgovora osvrnula na načine žiriranja u takmičenju za pevače - veterane "Nikad nije kasno" i u "Zvezdama Granda".

-  Potpuno su drugačija žiriranja u "Nikad nije kasno" i u "Zvezdama Granda" gde smo mi žiri i mentori. U prvom takmičenju su ljudi koji imaju neke karijere, a kod nas su mladi pevači koji treba da stvaraju svoja imena - kaže Snežana i nastavlja:

Foto: Novosti

- Ovde su pevači kojima možete uglavnom da čestitate, jer se ne bave ovim poslom profesionalno - nisu možda uspeli da urade ono što su želeli, ali su radili i nema nekih grešaka koje treba zameriti. Kod nas je situacija takva da tu decu treba usmeriti, objasniti, pokazati i ukazati im na neke nepravilnosti ukoliko ih ima, da bi bili pravi umetnici.

Veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je 24. juna, a folk zvezda otkriva da i te kako ovih dana radi i vežba sa svojim kandidatima.

- Za sada imam njih troje. Da li će sve troje proći u finale, videćemo, ali svakako da je uzbuđenje i velika odgovornost. Kada prođete godinu dana sa kandidatom, osećate se ponosno, ali i odgovorno. U finalu mora da se bori sa najboljima i to je poseban zadatak. Pomolićemo se Bogu, pa kako bude.

Foto: Novosti

Snežana će zajedno sa Anom Bekutom održati veliki koncert 15. juna u Subotici.

- Veliko je zadovoljstvo, ali nas dve nećemo biti prvi put zajedno na pozornici. Kada imate pevača poput Ane, nema o čemu da se misli, nego samo da se uživa - ona u mojoj, ja u njenoj, a publika u našoj interpretaciji - zaključuje Snežana.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Snežanom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA | Sa zvezdama na ti | Br. 13 | Barbara Bobak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati