IVANA DIMKOVSKI: Zna se da uz narodnu muziku ide veći bakšiš (VIDEO)

Novosti onlajn

29. 05. 2023. u 17:20

MLADA popularna pevačica Ivana Dimkovski gošća je dvanaestog izdanja emisije "Sa zvezdama na ti".

ИВАНА ДИМКОВСКИ: Зна се да уз народну музику иде већи бакшиш (ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

Na put svoje karijere zakoračila je veoma rano, sa samo čertnaest godina prvi put je stala na scenu Sava Centra, a šesnaest postala je deo muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Foto: N. Skenderija

- Od svoje osme godine bavim se muzikom. Otkako sam stala na scenu Granda zavolela sam narodnjake. Provuče se tu ponekad i neka pop ili strana pesma, ali narodnjaci su moj prvi izbor - objasnila je Ivana.

Foto: N. Skenderija

- Radim sve i beogradske lokale, ali i privatna veselja, ali to je pretežno za sada. Od samog starta sam shvatila da treba imati svoj stav, imam i pokazujem isti kada to treba. Zna se da su uz narodnjake veći bakšiši. U principu zavisi od veselja. Mene su spominjali da sam uzela dobar bakšiš, ne bih otkrivala cifru, ali sam zadovoljna  - kaže zvezda Granda.

Foto: N. Skenderija

O svemu tome i o mnogim drugim stvarima govorila je kao gošća dvanaeste emisije "Sa zvezdama na ti", autora i voditelja Dušana Cakića.

Foto: N. Skenderija

U nastavku, u videu ispod, na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte šta je još rekla mlada popularna pevačica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Oglasio se Novak Đoković zbog ubistva Srba na Kosovu