"JAGODA JEL?" Lepa Brena preimenovala Breskvicu

Novosti onlajn

18. 05. 2023. u 22:55

LEPA Brena i Dragana Mirković su nedavno nastupale sa mladim srpskim reperima u Beču.

ЈАГОДА ЈЕЛ? Лепа Брена преименовала Бресквицу

Foto: Printskrin/Instagram/brrrreskvica/Petar Milšević

Pevačica je bila oduševljena ovakvim nastupom, ali je izazvala niz negativnih kritika svojom izjavom:

- Ja sam uvek za neke nove stvari i nove priče. Volim novitete, ali ne mogu uvek ja da dajem neki novitet! Zato mi se dopada što je ovo sada jedan miks muzike, Dragana i ja, i nekoliko repera. Kako se zove, Jagoda, Breskvica? E, Breskvica - zapitala se na konferenciji za medije Brena, što je mnoge nasmejalo.

Foto: Instagram/lepabrenaa

Breskvica ovo nije zamerila Breni.

Foto: Printskrin/Jutjub/AmidžiŠou

- Imala sam tu čast da nastupam sa naše dve najveće zvezde. Ponosna sam zbog toga. Sa Draganom sam već nastupala u Parizu i ta žena je nešto najdivnije na svetu. Toliko je divno biće da ja to ne mogu da objasnim. Brenu sam imala prilike da vidim kad sam silazila s bine prvi put u životu. Samo sam je gledala i nisam znala šta da joj kažem koliko sam bila srećna - istakla je Breskvica.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni