PARE IDU U JEDNU KUĆU: Rada Manojlović progovorila o saradnji sa sestrom i najavila duet sa kolegom (VIDEO)

Dušan Cakić

18. 05. 2023. u 17:22

FOLK ZVEZDA Radmila Rada Manojlović važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije.

ПАРЕ ИДУ У ЈЕДНУ КУЋУ: Рада Манојловић проговорила о сарадњи са сестром и најавила дует са колегом (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Pre početka nastupa na jednom beogradskom restoranu u razgovoru sa medijima otkrila je kako se oseća.

- Sijam, kažete? To je zbog haljine. Sad je kod mene - spolja gladac, iznutra jadac! Imam novu pesmu, dobra je pesma. Odložila sam objavljivanje pesme zbog velike tragedije koja je zadesila našu zemlju. Tako vesela pesma nije bila prikladna za taj period - kaže Rada na početku razgovora.

Foto: Novosti

Iza Rade je velika karijera sa mnogo pesama i hitova, ali ovom prilikom Rada je istakla sa kojim kolegom, koji je aktuelan na muzičkoj sceni Srbije, bi snimila duet.

- Mlađi neko, je l'? Pa, svi su sad mlađi od mene... (smeh) Da imam recimo dve godine više mogla bih majka da im budem. Imam jedan duet sa mlađim izvođačem, čućete - dodala je ona.

Folk zvezda kaže da je u kontaktu sa nekim kolegama iz svoje sezone “Zvezde Granda”.

- Sa Milanom Stankovićem, sa Katarinom Živković i sa Nemanjom Stevanovićem. Milan i ja smo u kontaktu, da. Kako izgleda kad odemo na kafu? E, to ćemo da unovčimo, to košta. U inostranstvu to naplaćuju dobro.

Foto: Novosti

Radmila nije krila koliko je srećna zbog toga što joj je sestra Marija postala menadžer.

- Od kad mi je sestra menadžer sve su pare u kući. Da je sreće da je tako bilo od početka! Mnogo radim, ne stižem da spavam, svuda kasnim. Narednih pet dana sam u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. - Ja bih i džabe pevala, a sestra je ekonomista! Niste svesni kako se ona snalazi sa gazdama klubova, kako pregovara... Kažete da sam nasmejana? Pa, nisam džabe platila ove zube, pa da se ne smejem! (smeh) Ljubav mi nije potrebna, ne stižem - navela je pevačica.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Radom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)