NIKOLA ROKVIĆ UPUTIO APEL: Vratite ugled, prava i autoritet

Novosti onlajn

04. 05. 2023. u 19:45

PEVAČ Nikola Rokvić kao i brojne ličnosti, duboko je potresen zbog tragedije koja je zadesila roditelje dece i celu Srbiju

НИКОЛА РОКВИЋ УПУТИО АПЕЛ: Вратите углед, права и ауторитет

Foto: B.B/Z. Knežević

Nikola je juče na svom Instagram profilu izjavio saučešće porodicama, a sada je pozvao sve stanovnike na apel da se situacija sredi i da prosveti radnici dobiju mesto u društvu i autoritet kakav zaslužuju:

Foto: Novosti

- Dokle ćemo prihvatati pojedine nakaradne vrednosti koje nameću sa zapada!!! Dokle ćemo davati slobodu deci i učenicima… Da li je sledeće kao što je tamo da biraju da li su muško ili žensko? Da li ćemo deci puštati rijaliti programe? Da li ćemo im puštati užasne pesme i filmove koje nisu zdrave ni za odrasle osobe? Hoće li nam NVO vaspitavati decu - napisao je i dodao:

- Pod hitno  uvesti zabrane. Ovako nešto se očekivalo u rijalitiju, ali se rijaliti preselio u školu. Ovo je poraz naš ovo je otvorilo mnoge mogućnosti za užasne stvari ako ne reagujemo. Deca su nam zatrovana!Po komentarima koje ostavljaju, zabrinjavajuće je koliko može novih tragedija da se dogodi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)