ŽELJKO MITROVIĆ STVARA PUNOM PAROM: Nova obrada za njegovu autorsku predstavu je pred nama

Promo

18. 04. 2023. u 10:49

PRE samo dve nedelje, Željko Mitrović je uz pomoć vrsnih muzičara, poznatom hitu Olivera Mandića - "Ako lažem, tu me seci" za potrebe svoje autorske predstave "Lucifer" koja će otvoriti pozorište budućnosti - Teatar Odeon, udahnuo novi rokenrol život.

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ СТВАРА ПУНОМ ПАРОМ: Нова обрада за његову ауторску представу је пред нама

Foto: Promo

Sada je uprkos svim svojim obavezama i projektima obradio još jedan vanvremenski hit Olivera Mandića - "Sve je propalo", takođe u rokenrol maniru.

- Pored oko 50 projekata koje hendlujem i čiji sam tim lider iz najrazličitijih oblasti, morao sam i da olakšam posao glumcima i ostatku ekipe koji se spremaju za moj pozorišni prvenac koji će otvoriti pozorište ODEON, tako što sam radim aranžmane za sve obrade pesama koje će biti deo ovog spektakularnog mjuzikla! Zbog svih posebnosti ovog projekta, ove vanvremenske pesme moraju imati potpuno novi oblik a kojima će glumci pevajući u novim aranžmanima udahnuti potpuno novi život, kao da su nove pesme! Verujem da je količina energije koja se emituje sa stejdža najvažnija za uspeh jednog mjuzikla - obratio se Željko svojim Instagram pratiocima.

Mitrovićeva ideja je da Teatar Odeon svakako bude mesto koje će negovati dobar zvuk, što će prvenstveno njegova autorska predstava "Lucifer" prezentovati kroz stare dobro poznate hitove u novim aranžmanima.

U Teatru Odeon počeli su da se rade finalni enterijerski radovi, koji kada se finalizuju će svakako potvrditi unikatnost ovakvog pozorišta na ovim prostorima. Teatar Odeon, koji će biti specijalizovan za mjuzikle, svoja vrata publici otvoriće 1.10.2023. godine i samim tim srpskoj prestonici dati obeležje kakvo jedna metropola zaslužuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)