ZBOG NJEGA JE NAPUSTILA STUDIJE MEDICINE: Ovo je prva žena Voje Brajovića (FOTO)

Novosti online

13. 04. 2023. u 15:32

VOJA Brajović važi za jednog od naših najboljih glumaca, a osim po brojnim ulogama koje ima iza sebe, Voja je poznat i kao veliki šarmer koji je čitavog života osvajao žene putem televizijskih ekrana.

ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ НАПУСТИЛА СТУДИЈЕ МЕДИЦИНЕ: Ово је прва жена Воје Брајовића (ФОТО)

V. Danilov

Međutim, privatno, legendarni glumac stao je na ludi kamen dva puta. Prvi put Ljiljanom, a drugi put Milicom Mihajlović.

Voja i Ljiljana se znaju od malih nogu, a ona je bila devojčica iz njegovog komšiluka u Valjevu.

Ljiljanin otac je bio lekar, koji je lečio i malog Voju. Kada su se venčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici.

Foto: Printskrin/facebook/Iskra Brajović Babić

Ljiljana je glumcu rodila sina Vukotu i ćerku Iskru. Vukota je scenarista i bavi se manekenstvom, a Iskra je glumica, ali i mama, tako da Ljiljana provodi vreme sa unukom Ines. Ponosna mama se svakodnevno hvali na društvenim mrežama bakom, koja je velika pomoć oko male Ines.

Foto N. Skederija

Voja Brajović u srednjim godinama se razveo od supruge Ljiljane, a potom se oženio koleginicom Milicom Mihajlović, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO: UPAŠĆU U "AMBIS": Emir Đulović snima novi spot, u istom se pojavljuje ona!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024