GLUMAC SE POČASTIO: Nakon što je preuzeo fudbalski klub, Rajan Rejnolds kupio luksuznu nekretninu?

Tanjug

10. 04. 2023. u 00:02

HOLIVUDSKI glumac Rajan Rejnolds kupio je kuću vrednu 1,5 miliona funti (oko 1,7 miliona evra) u velškom selu Marford, u blizini Rekšema, nakon što je preuzeo fudbalski klub iz tog grada, prenosi "San".

ГЛУМАЦ СЕ ПОЧАСТИО: Након што је преузео фудбалски клуб, Рајан Рејнолдс купио луксузну некретнину?

FOTO: AP/Tanjug

Glumac poseduje i kuću vrednu oko pet miliona evra u Njujorku, u kojoj živi sa suprugom Blejk Lajvli (35) i njihovom decom, podseća britanski tabloid. Rejnolds je zajedno s kolegom, glumcem Robom Makelhenejem kupio fudbalski klub Rekšem u novembru 2020. godine za oko 11,4 miliona evra.

Po preuzimanju kluba, glumac je najavio investiranje u iznosu od dva miliona funti (oko 2,2 miliona evra) u Rekšem, treći najstariji profesionalni fudbalski klub na svetu, koji je opisao kao „uspavanog diva“.

Rejnolds i Makelheni su obećali da će oživeti tim, a podržalo ih je 98 odsto navijača, navodi ''San''.

BONUS VIDEO: NOVA KUNG-FU ZVEZDA: Kineskinja Hui Jang prikazuje svoju veštinu i snagu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OTIŠLA PRERANO, U 47. GODINI: Poznata pevačica preminula u svojoj kući