DA LI ĆE SE RAGE AGAINST THE MACHINE VIŠE IKADA OKUPITI? Gitarista Tom Molero otkrio šta će na kraju biti sa bendom

Đ.G.

29. 03. 2023. u 18:07

AMERIČKI gitarista Tom Morelo u intervjuu za časopis Roling stoun govorio je o budućnosti svog rok benda Rage Against the Machine, koji 2022. godine nije završio svetsku turneju nakon povrede frontmena Zaka ​​de la Roša. Vokal je proveo još 17 nastupa sa oštećenom Ahilovom tetivom, ali je kasnije bend otkazao preostalih 38 koncerata.

ДА ЛИ ЋЕ СЕ RAGE AGAINST THE MACHINE ВИШЕ ИКАДА ОКУПИТИ? Гитариста Том Молеро открио шта ће на крају бити са бендом

Foto: Profimedia

Kada su muzičara upitali da li će Rage Against the Machine i dalje nastupati - i da li grupa uopšte postoji, Morelo je primetio da ni sam ne zna.

- Band Rage Against the Machine je poput prstena iz Gospodara prstenova. On izluđuje ljude. On izluđuje novinare. On izluđuje ljude u diskografskoj industriji. . Rage će imati koncerte, Rejdž neće imati koncerte, znaćete za to od benda. Ne znam. Kada se vest objavi, ona će biti dobijena iz kolektivne izjave grupe. Nema vesti [trenutno] - rekao je Morelo.

Rage Against the Machine je osnovan u  Los Anđelesu 1991. godine. Njihove pesme odlikuje naglašena politička orijentacija, gravitacija idejama revolucionarnog socijalizma. Za devet godina postojanja, bend je snimio tri albuma sa autorskim pesmama, kao i četvrti, koji se sastoji od obrada tuđih kompozicija. Grupa se potom ponovo okupila 2007–2011, kao i 2019. Tada je najavljeno da će Rage Against the Machine krenuti na svetsku turneju, ali je odložena za nekoliko godina zbog pandemije korona virusa.

Ed Širan je ranije otkrio da je Džej-Zi odbio da mu dozvoli da snimi zajedno pesmu, prenela je Gazeta.

BONUS VIDEO: VODENI TOPOVI I SUZAVAC -  Pogledajte sukobe u Lionu na protestima protiv reforme penzionog sistema

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a