SVE KAFANE SU NAŠ DOM: Dijamanti bend u "Sa zvezdama na ti"

Novosti onlajn

24. 03. 2023. u 17:55 >> 18:00

PEVAČ - FRONTMEN I ŠEF popularnog muzičkog sastva "Dijamanti bend", Mladen Rosić i Dejan Jalić gosti su četvrtog izdanja emisije "Sa zvezdama na ti".

СВЕ КАФАНЕ СУ НАШ ДОМ: Дијаманти бенд у Са звездама на ти

Foto: N. Skenderija

Od samog početka, članovi pažljivo biraju saradnike i lagano, ali sigurno penju se ka vrhu. U muzičkom svetu veoma su popularni i važe za jedan od najtraženijih sastava u regionu. O svemu tome i o mnogo drugim stvarima razgovarali su sa autorom i voditeljem, Dušanom Cakićem.

Foto: N. Skenderija

"Dijamanti" mnogo rade zbog čega njihov privatni život dosta trpi, a sada su pokazali i plodove svoga rada.

Foto: N. Skenderija

U nedelju 26. marta, tačno u podne, na video-platformi "Novosti", a u ponedeljak 27. marta, na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte treće izdanje emisije "Sa zvezdama na ti".

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)