"POTPUNO DRUGA OSOBA, JE LI OVO LUK?" Neverovatna transformacija srpskog predstavnika, pre par godina je izgledao sasvim drugačije (VIDEO)

Novosti online

06. 03. 2023. u 09:59

OVOGODIŠNjI predstavnik Srbije na Evroviziji Luk Blek privukao je ogromnu pažnju svojom ekscentričnom pojavom i izgledom, no do pre samo nekoliko godina negovao je sasvim drugi stil.

ПОТПУНО ДРУГА ОСОБА, ЈЕ ЛИ ОВО ЛУК? Невероватна трансформација српског представника, пре пар година је изгледао сасвим другачије (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjutb/Eurovision Song Contest

Luk se publici predstavio nesvakidašnjim nastupom, a osim svojom numerom, pevač je pažnju privukao i svojim izgledom (ne baš tako tipičan Balkancima).

No, na mrežama su se pojavila i njegove fotografije stare nekoliko godina na kojima je, sada popularni Čačanin, izgledao potpuno drugačije.

Foto: Printskrin/Jutjutb

Blek je na samom početku svoje muzičke karijere "furao" potpuno drugačiji stil no što je to slučaj danas.

Imao je bradu, potpuno drugačiju frizuru, što je dovoljno da su korisnici društvenih mreža odmah počeli da komentarišu da je neka izgledao " kao potpuno druga osoba".

"Neverovatno, je l' ovo Luk?", "Bolje mu stoji brada", "Simpatičan si, ali si pre izgledao kao ozbiljna frajerčina", samo su neki od komentara.

(Telegraf)

BONU VIDEO: EKSPRESAN ODGOVOR: PZE i uvrede za Zejnu jer je Romkinja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!