VELIKO PRIZNANJE ZA HOLIVUDSKU GLUMICU: Zvezda kultne serije "Prijatelji" ušla u istoriju (FOTO)

Novosti online

28. 02. 2023. u 16:58

I GLUMICA Kortni Koks dobila je svoju zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Ona je postala 2.750 osoba koja je dobila ovo priznanje i tako ušla u istoriju. Ovaj momenat su uveličale i glumice Dženifer Aniston i Lisa Kudrou, koje su sa Kortni Koks glumile u hit seriji "Prijatelji".

ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЗА ХОЛИВУДСКУ ГЛУМИЦУ: Звезда култне серије Пријатељи ушла у историју (ФОТО)

Foto: Printskrin/Jutjub/TBS

Tamo je i bila i holivudska zvezda Lora Dern, koja je održala i govor. Kortni Koks su još podržali njen dugogodišnji emotivni partner Džoni Mekdejd, te ćerka Koko Arket.

Dženifer Aniston i Lisa Kudrou imale su svoj šou i nasmejale su prisutne dok su iza podijuma odale počast svojoj koleginici.

- Veoma smo počastvovane što smo danas ovde da govorimo u tvoje ime kao tvoji saradnici, tvoje prijateljice, tvoja porodica, tvoje sestre. I to se dogodilo otkad te poznajemo jako dugo... - počela je Dženifer Aniston, prenosi ET Online, a onda se uključila Lisa Kudrou:

- Tako je bilo otkako smo se upoznali pre skoro 30 godina - rekla je Liza pre nego što se Dženifer nadovezala.

- Ne, ne pre 30 godina. To je greška u kucanju - našalila se Anistonova i nastavila:

- Biti prijatelj sa Kortni znači biti porodica sa Kortni. Ona je odgovorna za sve to. Od početka kada smo je upoznali, odmah je bila inkluzivna, topla, puna ljubavi, zainteresovana za sve u vezi sa vama - nastavila je Dženifer.

Dvojac se takođe prisetio svog prvog susreta sa Kortni i našalio se da je ona najpoznatija od svih njenih kolega iz serije "Prijatelji".

Takođe su se setile koliko je Kortni mrzela da igra poker, igru koju su glumci igrali jedni sa drugima da bi se povezali.

- Mrzela je poker. Kao, gnušala se toga iz dna srca. Ali igrala se sa nama jer je želela da se poveže sa nama - rekla je Dženifer.

Dvojac je završio svoje govore dirljivo.

- Kortni, samo želimo da kažemo da smo duboko, duboko ponosni što te poznajemo. Ti si definicija zaista lepog, talentovanog i, što je najvažnije, zaista dobrog i pristojnog čoveka... Hvala ti što si nam lično obogatila naše živote - rekla je Lisa Kudrou.

- Ti si jedno od najduhovitijih ljudskih bića na planeti Zemlji. Ništa me ne raduje više od šale sa Kortni koja nam uvek izmami osmeh. I hvala ti što si svojim radom obogatila naše živote. Tako smo ponosni na tebe - rekla je Aniston.

Kortni Koks u svom govoru nije krila oduševljenje.

- Ne mogu da verujem da su svi moji prijatelji ovde. Tako je lepo - rekla je glumica, prenosi Dejli Mejl.

BONUS VIDEO: PREMIJERA 2. SEZONE "TAJKUNA": Dragan Bjelogrlić otkrio da li će se dosta razlikovati od prve

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)