FOTOGRAFIJE OMILJENOG GLUMCA U KOLICIMA RASTUŽILE SVE: Stanje mu je sve gore zbog teške bolesti, generacije su rasle uz njega (FOTO)

Novosti online

14. 01. 2023. u 19:09

ZVEZDA filmova "Povratak u budućnost" Majkl Džej Foks fotografisan je tokom odmora u Tulumu u Meksiku, mestu gde mnoge poznate ličnosti vole da se odmaraju.

ФОТОГРАФИЈЕ ОМИЉЕНОГ ГЛУМЦА У КОЛИЦИМА РАСТУЖИЛЕ СВЕ: Стање му је све горе због тешке болести, генерације су расле уз њега (ФОТО)

Foto: Profimedia

Paparaci su uhvatili 61-godišnjeg glumca u invalidskim kolicima, što je rastužilo i zabrinulo njegove verne obožavaoce.

Naime, njegovo zdravstveno stanje je poslednjih godina počelo da se pogoršava usled posledica Parkinsonove bolesti, koja mu je dijagnostikovana početkom 90-ih.

Foto: Profimedia

Zbog svog zdravlja napustio je svet glume, a retko se pojavljuje u javnosti. Zbog bolesti ima i problema sa pamćenjem, pa mu je sve teže da pameti duge dijaloge.

Međutim, njegovo stanje ga nije obeshrabrilo, već motivisalo. Stoga je osnovao Fondaciju Majkl Džej Foks za istraživanje Parkinsonove bolesti kako bi pomogao u finansiranju potrage za lekom. Godine 2018. uklonjen mu je benigni tumor iz kičme.

Foks je stekao slavu glumeći u seriji "Porodične veze", a postao je globalno popularan kada je igrao Martija Mekflaja u trilogiji "Povratak u budućnost".

BONUS VIDEO: TOP 10 INSTAGRAM PROFILA - Ovo su najpraćeniji nalozi na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto