LAĆA JE PROGLAŠEN MRTVIM NA PUTU DO BOLNICE: Novi detalji smrti sina Marine Tucaković (FOTO)

Novosti online

21. 12. 2022. u 17:31

HITNA pomoć u Tel Avivu je 13. decembra u ranim jutarnjim satima zatekla u ulici u besvesnom stanju Milana Laću Radulovića.

ЛАЋА ЈЕ ПРОГЛАШЕН МРТВИМ НА ПУТУ ДО БОЛНИЦЕ: Нови детаљи смрти сина Марине Туцаковић (ФОТО)

Printscreen/Instagram

Sin Marine Tucaković je proglašen mrtvim na putu do bolnice – piše „Blic“.

- Telo je prebačeno u forenzički centar u drugom gradu, gde je ležao bez formalne identifikacije. Događaj je počeo da se razvija 18. decembra, kada je porodični prijatelj Radulovića zvao ambasadu i prijavio nestanak. Bilo je planirano da se Milan 19. decembra vrati za Srbiju, iz koje je u Izrael otišao 2. decembra. Izraelska policija je kontaktirana 19. decembra - kaže izvor.

Informacija iz izraelske policije stigla je dva dana posle prijave.

- Iz policije 20. decebra uzvraćeno da se telo sa opisanim tetovažama nalazi u pomenutom forenzičkom institutu. Telo je u utorak kasnije popodne identifikovala prijateljica i tako je sklopljena slika šta mu se dogodilo – dodaje izvor.

Po prijavi nestanka, s obzirom na to da se radi o stranom državljaninu, u istragu se uključio i Interpol, koji je juče obavestio ministarstvo da je Laćino telo pronađeno na ulici i da će biti dopremljeno u nedelju u Srbiju.

Vest o njegovoj smrti potvrdio je i otac, Aleksandar Radulović Futa. 

- Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao odeljenju za prijavu. Juče smo dobili informaciju da je pronađen na ulici u Tel Avivu - rekao je Aleksandar Radulović Futa. - Nije nam poznato u kakvom je stanju.

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute rođen je 1986. godine. Laća je pošao stopama svoje majke, pa je pisao tekstove pesama za mnoge naše poznate ličnosti.

Inače, Laćin život obeležila su dve velike tragedije tragedije, smrt majke Marine Tucaković i brata Miloša, koji je preminuo 2008. godine. Bio je veoma butnovan, brz na jeziku, a sam je priznao da je zagazio u porok narkomanije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!