VODIO JE OSVETNIČKI RAT: Bivša kompanija Anđeline DŽoli tuži Breda Pita - "ukrao je milione"

Novosti online

07. 09. 2022. u 15:20

BIVŠA kompanija Anđeline Džoli tuži Breda Pita za 250 miliona dolara zbog navodne krađe njihovog poslovanja sa vinom.

ВОДИО ЈЕ ОСВЕТНИЧКИ РАТ: Бивша компанија Анђелине Џоли тужи Бреда Пита - украо је милионе

Foto: AP

Unakrsnu tužbu podnela je danas kompanija Nouvel LLC, a dolazi nakon što je Bred Pit tužio Džolijevu tvrdeći da je nelegalno prodala svoj udeo u Chateau Miraval, francuskom zamku i brendu vina.

Džolijeva je držala svoje akcije u vinskoj kompaniji preko svoje firme Nouvel, ali ih je prošle godine prodala gigantu pića Stoli.

U tužbi, kompanija tvrdi da je Pit pokušao "tajno da premesti imovinu" iz njihovog zajedničkog poslovanja svojim prijateljima i drugim kompanijama, da je potrošio "milione na projekte", uključujući milion dolara na bazen. Tužbom se traži odšteta od najmanje 250 miliona dolara.

Bivša kompanija Anđeline Džoli tvrdi da je Pitova navodna šema značila da ona "nikada neće videti ni novčića" od "desetina miliona dolara profita" Chateau Miraval.

"Kao odmazdu za postupak razvoda i starateljstva, Pit je krenuo u višeslojnu, višegodišnju kampanju da preuzme kontrolu nad Chateau Miraval i prisvoji imovinu kompanije u svoju korist i korist svojih kompanija i prijatelja", navodi se u tužbi.

U tužbi se navodi da "otkad je njegova bivša supruga Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od njega 2016. godine, Bred Pit vodi osvetnički rat protiv nje".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

NIŠTA OD SRBIJE: Otkriveno gde je Novak Đoković otišao posle Australijan opena