POZVAĆU BATISTUTU NA NOVOGODIŠNJI NASTUP: Folk pevač Aca Lukas o spotu koji je snimio sa fudbalskom legendom

S. DOBROSAVLjEVIĆ

07. 09. 2022. u 10:24

FOLK pevač Aca Lukas prekjuče je u Beogradu snimao reklamni spot za jednu domaću kompaniju u društvu dve velike fudbalske legende - srpskog asa Dušana Duleta Savića i jednog od najboljih napadača u istoriji ovog sporta Argentinca Gabrijela Batistute.

ПОЗВАЋУ БАТИСТУТУ НА НОВОГОДИШЊИ НАСТУП: Фолк певач Аца Лукас о споту који је снимио са фудбалском легендом

Foto: Milena Anđela/M.V.

 Poznati pevač nije krio oduševljenje što je imao priliku da na jednom mestu sretne svoje idole iz mladosti i zajedno sa njima stane pred kamere. Pre snimanja ručali su u jednom restoranu u beogradskoj Skadarliji, gde su uživali u tradicionalnim srpskim specijalitetima.

- Batistuta je velika zvezda, ali je, pre svega, sjajna osoba - kaže za "Novosti" Aca Lukas. - Navijao sam za Fiorentinu dok je igrao tamo i nisam mogao ni da sanjam da ćemo jednoga dana sarađivati. Bila mi je velika čast što sam sedeo pored Duleta Savića i Batistute. Ne bih ih izdavajao, jer su obojica moji idoli iz mladosti i velike fudbalske legende. Batistuta je izuzetno prijatna osoba, pozitivno me je iznenadio svojim stavom i ponašanjem, a ja sam mu pričao o svom boravku u Argentini. Dopada mu se Beograd, kao i naša hrana.

Posle snimanja reklame, Aca Lukas i muzički producent Saša Mirković otišli su u hotel "Hajat" gde je pevač potpisao ugovor za novogodišnji nastup.

- Pevaću u Beogradu za "najluđu noć" i biće super - kaže Lukas. - Pozvaću Batistutu na moj novogodišnji nastup i baš bih voleo da dođe..

GOSPODIN

SA Batistutom, Lukasom i Savićem u društvu u Skadarliji bio je i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Marko Janjušević Janjuš, koji je na svom nalogu na "Instagramu" objavio fotografije sa ručka.

- Ako ne znate ko je gospodin koji sedi prekoputa mene... Gabrijel Batistuta... toliko o tome, doviđenja, prijatno - napisao je Janjuš ispod jedne fotografije, dok je ispod druge ostavio komentar "Veliki Batistuta".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!