ALESANDRA AMBROZIO U BEOGRADU: Model "Victoria's secret" u hotelu kom noćenje s doručkom košta 1.200 evra (FOTO)

Novosti online

17. 08. 2022. u 23:12

SVETSKI top model Alesandra Ambrozio od utorka se nalazi u Beogradu.

АЛЕСАНДРА АМБРОЗИО У БЕОГРАДУ: Модел Вицториас сецрет у хотелу ком ноћење с доручком кошта 1.200 евра (ФОТО)

FOTO: EPA

"Viktorijin anđeo" doputovala je u srpsku prestonicu redovnom avionskom linijom iz Tivta i sa aerodroma se uputila pravo u jedan luksuzni hotel u centru Beograda.

Ona je iz Crne Gore krenula dva dana ranije nego što je planirala i to najviše zbog loših vremenskih uslova u toj zemlji. Tamo je trebalo da ima i fotografisanja, ali se od toga u poslednjem trenutku odustalo. Alesandra je smeštena u jedan od najluksuznijih apartmana u hotelu, gde noćenje s doručkom košta čak 1.200 evra.

Ovaj apartman ima nekoliko odvojenih spavaćih soba, ogroman dnevni boravak s luksuznim vintidž nameštajem, kao i veliko kupatilo. Ono po čemu je ovaj apartman poseban je i prostrana terasa, s koje puca veličanstven pogled na Kalemegdan i Dunav.

- Alesandra je na prvi pogled oduševljena Beogradom, onim što je uspela da vidi za ovo kratko vreme. Jako je ljubazna, vrlo je pristupačna i ne skida osmeh sa lica. Koliko sam čuo, nije imala neke posebne zahteve otkad je došla. U jednom trenutku je tražila da ide u spa centar, ali je on trenutno zatvoren. Obroke su njenoj deci, dečku i prijateljima donosili u apartman. Oduševljena je pogledom s terase, nije prestajala da se slika. To će verovatno objavljivati u narednim danima - rekao je izvor.

BONUS VIDEO - Provokativno izdanje Seke Aleksić

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NATAŠA BEKVALAC PROSLAVILA 42. ROĐENDAN: Nije onako kako sam zamišljala (VIDEO)