DEVIN POSLEDNJI SAZNAO PRESUDU: Miroslav Ilić najavljuje žalbu na odluku o utvrđenom očinstvu

V.N.

28. 05. 2022. u 08:12

NAKON što je Mirjana Antonović objavila da je sud doneo presudu kojom se potvrđuje da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, a pevač šturo odgovorio da o tome ne želi da priča, javnost se prilično ustalasala.

ДЕВИН ПОСЛЕДЊИ САЗНАО ПРЕСУДУ: Мирослав Илић најављује жалбу на одлуку о утврђеном очинству

Foto ATA Images

Pevač je rekao da će ukoliko je presuda zaista takva uložiti žalbu.

- Ćeraćemo se mi još! Sada moram da se posvetim pripremi koncerta - rekao je Ilić.

Antonovićeva je izjavila da je borba za dokazivanje očinstva bila neizmerno iscrpljujuća, u duševnom, fizičkom i finansijskom smislu, ali da je konačno došlo vreme za slavlje i da se zahvaljuje svima koji su bili pravedni i iskreni u ovom mukotrpnom procesu.

- Bilo je i raznih zlotvora koji su vređali i provocirali, a nisu poznavali ni nas ni našu situaciju. Mnogi koji su znali istinu su ćutali sve do kraja, a onda su se oglasili u javnosti sa nekim glupim komentarima - rekla je Mirjana, dodajući da njihova veza nije bila tajna, jer je za nju znala cela estrada, pa i pevačeva supruga Gordana.

- Našoj Lepoj Breni koja je bila svedok na suđenju, gde je tvrdila da Miroslav jeste Devinov otac, svaka čast, bila je uz nas od prvog dana pa do kraja. Žena je hrabra i odlučna. Kada ti nešto kaže, znaš da se možeš osloniti na to. To se zove karakter.

S druge strane, Nada Topčagić je pre donošenja sudske odluke govorila da ne veruje da je Devin Ilićev sin.

Foto: ATA images

 


- Miroslav je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koje svi jure. Verujem da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme mnogo radili zajedno, čula bih nešto, a nisam - rekla je Nada, dodajući da ne razume Mirjanu, jer je svesno ušla u romansu sa čovekom za koga zna da je oženjen, a onda odlučila da rodi dete.


Bivša Miroslavova ljubavnica, koja je godinama pokušavala da dokaže da je "slavuj iz Mrčajevaca" Devinov biološki otac, kaže da je njen sin poslednji saznao vest o sudskoj presudi, jer je bio na poslu.


- Radi sa pacijentima i morala sam da čekam pogodan momenat. Kad je konačno čuo moje reči, zastao je. Pitala sam ga da li je srećan. Odgovorio mi je da je zadovoljan, ali da je to zadovoljstvo pomešano sa gorčinom, jer do ovog nikada nije trebalo da dođe. To nije bila njegova želja - rekla je Mirjana.


Pre nego što je stigla presuda, Devin je izjavio da je istina jedna i da se od nje ne može pobeći.

Foto: ATA images

 


- Meni u životu više nije potreban otac i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika - rekao je Devin. - U duši osećam i tugu i bes, ali ne za sebe, već za svoju majku koja je preživela i još uvek preživljava veoma teške stvari. Posebno me pogađa ovo njegovo bespotrebno tužakanje i namerno maltretiranje. Nije ni svestan da kad činiš zlo drugome, desetostruko ti se vraća. A njoj se često divim što prolazi kroz život sa osmehom na licu i u najtežim trenucima.


Antonovićeva je izjavila da onaj kome se odluka ne sviđa, može da podnese tužbu, kao i da njoj nije važno da li će pevač pročitati presudu, jer ona zna da Ilić Devina obožava, kao i da mu nije bilo lako da podnese tu žrtvu "samoodricanja" od sina, na koju se odlučio slušajući savete pogrešnih ljudi. 

Foto: ATA images

 

DALEKO MU LEPA KUĆA


NA Mirjaninom fejsbuk-profilu, ljudi su ostavljali komentare u kojima su joj čestitali na pobedi i kritikovali pevača.


- Tužno je što je tako moralo da se dokazuje nešto sveto u životu, ali to pokazuje nivo svesti dotičnog. Čestitke Mirjani i Devinu, a Miroslavu daleko lepa kuća. Znala si ti, a i dotični strašljivac, a sada budite ponosni Devin i ti, on ti ne treba. Miroslav Ilić je dokazao koliko nizak čovek možeš biti i pored toga što ti je Bog podario lep glas - samo su neki od komentara na društvenoj mreži.

KOLEGE GA (NE) OSUĐUJU


ESTRADA nije ostala nema ni pre donošenja ove sudske odluke, pa je tako Nada Obrić osudila kolegu zbog toga što je izbegavao da uradi DNK analize.
- Može on da bude Sveti Petar, ali mora da da DNK. Ako si čist, pa sto puta si dao krv na analizu. Eto šta vam govori to što Miroslav izbegava analizu - rekla je Nada. - Poznajem Miroslava, mnogo smo radili zajedno i ne mogu da verujem da je sebi dozvolio takvu stvar i da se sada u ovim godinama vuče po sudovima. Sve se zna, u našoj branši svako sve zna.
Zorica Marković je, s druge strane, izjavila da sa pevačem nikada nije pričala na tu temu, ali da nije ni čula da je ikada negirao da je Devinov otac, već je verovatno odbijao da učestvuje u takvom načinu dokazivanja očinstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest