DRAGANA KATIĆ O SINU KOJI JE OTIŠAO DA ŽIVI U NEMAČKU: Voditeljka otvorila dušu, pa priznala kako se nosi s tim (FOTO)

Novosti online

26. 05. 2022. u 20:14

VODITELjKA Dragana Katić nedavno je posetila sina Bobana Živanovića koji je na studijama u Nemačkoj.

ДРАГАНА КАТИЋ О СИНУ КОЈИ ЈЕ ОТИШАО ДА ЖИВИ У НЕМАЧКУ: Водитељка отворила душу, па признала како се носи с тим (ФОТО)

Foto: V. Danilov

Naime, voditeljka je ispričala kako se osećala kada su se videli nakon više meseci i kako podnosi činjenicu da će njen naslednik ostati u Nemačkoj da živi

- Ja bih volela da to sve majke čeka, ne da budu razdvojene od svoje dece nekim prinudnim okolnostima koje nisu dobre, već da njihova deca požele, i da su uspešna u tome što rade, i da se dobro osećaju i da majke mogu da ih posećuju, ali naravno da nije prijatno... Sve je bilo emotivno, ceo susret, nismo se videli četiri i po meseca tako da mi je to bio pravi tajming da odem jer ne bih više izdržala - ispričala je Dragana Katić.

Voditeljka je otkrila i kako se nosi sa time što će i drugi sin verovatno uskoro poželeti takođe da se osamostali i ode.

- Nemam ja taj problem... Bojan radi već godinu i po dana, od ujutru do uveče, radi na velikim projektima... Ja sam televizijski čovek i znam kako to izgleda, to je od ujutru do uveče i ima svoje obaveze i svoja druženja, tako da sam ja na to potpuno navikla. Nakon toliko godina njihovog odgajanja i prolaska kroz sva ta tinejdžerska iskušenja, malo mi i prija da odmorim od svega toga. Sve češće se viđam sa prijateljima i kafana mi postaje druga kuća - rekla je ona kroz smeh.

(Grand news)

BONUS VIDEO - Emotivni snimak Nikole i Marinka Rokvića od pre 22 godine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)