BESKRAJNO SAM TUŽNA: Potresna poruka Ane Bekute šest meseci nakon smrti Milutina Mrkonjića

Novosti online

23. 05. 2022. u 17:01

DANAS se obeležava šest meseci od smrti počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića, koji je preminuo 27. novembra u 80. godini.

БЕСКРАЈНО САМ ТУЖНА: Потресна порука Ане Бекуте шест месеци након смрти Милутина Мркоњића

Foto: Instagram

Tužnim povodom oglasila se i Ana Bekuta.

On je preminuo pre tačno šest meseci, a porodica i prijatelji su se okupili na groblju kako bi mu odali šestomesečni pomen. Osim što se na današnji dan obeležava pola godine od njegove smrti, ovaj datum je značajan i zbog toga što bi danas Milutin napunio 80 godina.

- Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bili bismo nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina.

- Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života, njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici. Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi - ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio - napisala je Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

BONUS VIDEO - POMEN MILUTINU MRKONJIĆU: Ana Bekuta u crnini, porodica i prijatelji došli da odaju poštu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NISAM SMEO O OVOME PRED CECOM! Laušević otkrio tajne razgovora sa Arkanom, u sve je umešana i Željkova bivša - Natalija