PREMINUO MU I DRUGI SIN: Tragedija u porodici slavnog muzičara, šest godina posle pogibije Artura (15), Nik Kejv ostao bez DŽetra!

Novosti online

09. 05. 2022. u 17:44

POZNATI muzičar Nik Kejv doživeo je porodičnu tragediju.

ПРЕМИНУО МУ И ДРУГИ СИН: Трагедија у породици славног музичара, шест година после погибије Артура (15), Ник Кејв остао без Џетра!

Foto: EPA

Samo šest godina posle gubitka sina Artura, koji je 2015. u 15 godini pao sa litice u Brajtonu, Kejv je ostao bez još jednog sina. Džetro Lazenbi umro je u 31. godini.

- Sa puno tuge mogu da potvrdim da je moj sin Džetro preminuo. Bili bismo zahvalni za poštovanje privatnost u ovom trenutku - stoji u saopštenju frontmena Bed Sidsa.

Fotograf i maneken koji je nastupao pod imenom Džetro Kejv bio je u zatvoru početkom ove godine posle napada na majku, Beu Lazenbi, u Melbournu u Australiji.

Džetro je rođen u Melbourneu 1991. godine i tek je sa osam godina saznao da mu je Nik Kejv otac. Postao je model, ali se oprobao i u glumi. Nedavno je radio i kao fotograf. Uzrok smrti još nije pozat.

Inače Nik Kejv sa Brazilkom Vivian Karneir ima i sina Luka. Tokom 1998. i 1999. je bio na rehabilitaciji posle dvadeset godina zavisnosti od heroina i alkohola.

(Večernji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)