OTIŠLA U NEMAČKU DA ZARADI ZA BOLJI ŽIVOT: Lepa Kragujevčanka Milena (32) nije dočekala da vidi svoju ćerkicu (FOTO)

Novosti online

02. 05. 2022. u 22:18

KRAGUJEVČANKA Milena M. (32) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mađarskoj, nedaleko od graničnog prelaza Horgoš, kada je automobil lozničkih registarskih tablica u kom se nalazila podleteo pod parkirani kamion.

ОТИШЛА У НЕМАЧКУ ДА ЗАРАДИ ЗА БОЉИ ЖИВОТ: Лепа Крагујевчанка Милена (32) није дочекала да види своју ћеркицу (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Milena je sa kolegama putovala iz Nemačke, gde radi već duži niz godina, a krenula je u posetu svojoj porodici.

Telo ostalo u smrskonom autu

- Nastradala devojka je sedela na mestu suvozača, a automobil je baš tom stranom podleteo pod kamion. Ona je ostala na mestu mrtva, a njeno telo je bilo zaglavljeno u olupini dok nisu došli vatrogasci. Četvoro ljudi iz automobila je povređeno je u nesreći - priča izvor. 

Prijatelji nastradale Milene ispričali su da je nesrećna žena otišla u Nemačku kako bi obezbedila bolji život za svoje dete.

- Ona ima ćerkicu koja sada ima 13 godina koju je čuvala baka, Milenina majka. Otišla je u inostranstvo da radi kako bi obezbedila što bolje uslove za njih dve, a sada je nastradala kad im je pošla u posetu - priča prijateljica nastradale. - Mene je sve ovo šokiralo, bile smo jako bliske i ne mogu da izbacim iz glave ovo što se dogodilo. I dalje ne verujem da je nastradala i da je više nema. Nekoliko sati pre udesa na svom Instagramu je podelila snimak iz automobila i u pozadini se čuje muzika. Bila je srećna što ide kući.

Foto: Fejsbuk

Kako je ispričao kamiondžija koji je bio očevidac nesreće, stravična saobraćajka dogodila se u 4.30 časova ujutru.

- S kolegom sam prolazio tim putem jer tu inače parkiramo kamione i pravimo pauzu. Video sam da u koloni poslednji stoji neosvetljen kamion i prokomentarisao da ne znam šta je vozaču kada nije upalio svetla i da je to opasno. Ubrzo posle toga u kamion se zakucao auto s registarskim oznakama Loznice - priča vozač. -Kada smo prišli mestu nesreće, pored automobila su stajale dve devojke i dva muškarca koji su uspeli da se izvuku iz smrskanog vozila. Pogledao sam bolje i video užas koji ću pamtiti do kraja života. Suvozačevo sedište bilo je u potpunosti smrskano i virile su samo ruke. Nismo znali u tom momentu da li je stradao muškarac ili žena.

Foto: Fejsbuk

Možda bi bila živa da nisu pomerili datum putovanja

Nastradala Milena je 17 dana pre nesreće proslavila 32. rođendan.

- Razmišljali su da li da dođu za Vaskrs ili Prvi maj. Pošto nisu imali dovoljno dana, odlučili su da će ipak pomeriti putovanje. Možda bi bila živa da je drugačije bilo. Ne znam kako će njena majka i ćerka podneti ovo - ispričala je potresena prijateljica.

- Svi iz automobila radili su zajedno u Nemačkoj i uvek su putovali zajedno. Krenuli su kući za prvomajske praznike da obiđu porodice, jer nisu uspeli da dobiju dovoljno slobodnih dana za pravoslavni Vaskrs.

Foto: Fejsbuk

BONUS VIDEO - SUPRUGA NASTRADALOG RUDARA U SUZAMA: "Da je znao, pa da uopšte ne ide"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju