BEKUTA ISPUNILA MRKINU VELIKU ŽELJU: Poziv koji pevačica nije mogla da odbije

Novosti online

04. 05. 2022. u 23:15

ANA Bekuta nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića, pevačku i diskografsku karijeru stavila je na pauzu, međutim napravila je jedan izuzetak.

БЕКУТА ИСПУНИЛА МРКИНУ ВЕЛИКУ ЖЕЉУ: Позив који певачица није могла да одбије

Foto: Instagram/anabekuta1

Poziv Steve Simenunovića da udruži glas sa njegovom suprugom Zoranom, Ana Bekuta nije mogla da odbije.

Mada joj je trebalo nekoliko meseci da ponovo uđe u studio, Ana je na kraju pristala i snimila duet pod nazivom "Gram", čiji je glavni inicijator bio upravo Anin Mrka.

Do saradnje dveju pevačica došlo je na nagovor njihovih partnera, ali na žalost Mrka nije dočekao da čuje kako zvuči pesma koju potpisuje hitmejker Simunović.

- Iz velikog poštovanja prema Ani zahvalna sam joj što je danas tu što je ostvarila jedan od mojih najvećih snova. Zahvalna sam na strpljenju i razumevanju i pored situacije u kojoj se nalazi - rekla je Zorana i pustila koju suzu.

Političar Milutin Mrkonjić Mrka napustio nas je u novembru prošle godine. Preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Mrkonjić je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a na večni počinak ispratili su ga brojni prijatelji, kolege i porodica.

BONUS VIDEO - Vesna Đogani pokazala novu frizuru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KRENUO SAM KA TOMI, SMRT ME ZOVE: Potresna ispovest Zorana Kalezića