GLUMICA PONOVO ZALJUBLJENA : Jelena Đukić se razvela od "tragača", pa preko drugarice našla novog dečka (FOTO)

Novosti online

03. 05. 2022. u 20:42

TRAGAČ iz kviza "Potera" reditelj Milorad Milinković i glumica Jelena Đukić, razveli su se pre četiri godine. Iz braka čiji je krah otkriven tek pre godinu dana, imaju ćerku Divnu.

ГЛУМИЦА ПОНОВО ЗАЉУБЉЕНА : Јелена Ђукић се развела од трагача, па преко другарице нашла новог дечка (ФОТО)

Foto: Printskrin Jutjub/Jutarnji Program TV Happy

- Imamo dete o kome vodimo računa zajednički. Sporazumno i civilizovano smo se razišli i ostali smo u korektnim odnosima. Kada se prekine neki emotivni odnos - on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete. Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost - rekla je svojevremeno Jelena za medije.

Milorad nakon razvoda nije otkrivao da li je pronašao novu ljubav, dok je njegova bivša supruga sada u vezi sa novim partnerom Markom Todorovićem, Beograđaninom koji živi i radi u Kanadi. Nju i Marka upoznala je zajednička prijateljica, a održavanje veze na daljinu je, kako sama kaže, na samom početku bila pravi izazov.

- Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera - otkriva je Jelena. - Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove.

Kaže da se lako dogovaraju oko svega, a različitosti u karakteru prevazilaze na lagan način.

- Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili - dodala je.

Iako ne pripada umetničkom, ai ni javnom svetu, Jelenin novi izabranik pokazuje puno razumevanja za posao kojim se ona bavi:

- Zbog širine obrazovanja i vaspitanja koje poseduje, razume moj poziv i obaveze koje imam. Shvata da nije lako biti glumica. Ume da prepozna kvalitet onoga što gleda, čak ima tačan, gotovo nepogrešiv utisak o nekoj sceni ili glumcu - objasnila je Jelena.

(magazin "Gloria")

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024