MUSTAFA NE ŠKRTARI: Emini burma od platine, dijamantski prsten i venčanica poznatog kreatora - a nova svadba košta kao stan?

Novosti online

02. 05. 2022. u 23:05

BIVŠI muž Emine Jahović, Mustafa Sandal, za mesec dana izgovoriće sudbonosno "da" svojoj partnerki Melis Sutšurup.

МУСТАФА НЕ ШКРТАРИ: Емини бурма од платине, дијамантски прстен и венчаница познатог креатора - а нова свадба кошта као стан?

Foto S. Sarić

Pevač i njegova 19 godina mlada izabranica venčaće se najpre u Rimu 3. juna, a gala proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će, prema pisanju turskih medija, izdvojiti neverovatnih 200 hiljada evra.

Mustafi je ovo drugi brak, a proslavu je pravio i kada se ženio prvom suprugom, Eminom. Pevački par se venčao 2008. godine u Istanbulu, u prisustvu četrdesetak zvanica. Proslavu su organizovali u jednom istanbulskom hotelu, odakle se pruža čaroban pogled na Bosfor.

Da je Mustafa oduvek bio galantan, govori i to što je Emini za venčanje poklonio burmu od platine, dok je za veridbu dobila prsten jednog čuvenog brenda sa ogromnim dijamantom. Pevačica je tada nosila venčanicu svetski poznatog dizajnera.

Iako je bilo mnogo manje gostiju na venčanju nego što će imati na drugoj svadbi, turski mediji su pisali da je i tada Mustafa dao pravo bogatstvo za proslavu. S obzirom na to da je u pitanju hotel u centru Istanbula, samo za smeštaj je dao cenu jednog stana u ovom gradu.

Foto: Printskrin Youtube

Podsetimo, Mustafa i Emina su se razveli 2018. godine, posle deset godina braka. Pevačica je u javnosti otvoreno pričala kako joj je razvod teško pao.

Na Mustafinoj drugoj svadbi će biti oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će 10. juna organizovati "Grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava.

Foto: Printskrin/Instagram

Venčanje će se završiti s "divnim ručkom narednog jutra", navodi se u pozivnici. Sve troškove snosiće Sandal, koji je zakupio veći deo hotela za ovaj period, a ukupno je za venčanje dao 200 hiljada evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest