ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO SVOJ FILMSKI PRVENAC: Biznismen postaje scenarista, režiser i producent (VIDEO)

Novosti online

27. 04. 2022. u 17:42

NAJNEOBIČNIJI biznisme na ovim prostorima, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, svakako je čovek kome ne manjka kreativne energije kojom želi da oplemeni svet oko sebe. U prilog tome govori da praznike nije proveo kao običan svet, već ih je iskoristio ne bi li napravio nešto novo i do sada neviđeno kako kod nas tako i u svetu.

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ НАЈАВИО СВОЈ ФИЛМСКИ ПРВЕНАЦ: Бизнисмен постаје сценариста, режисер и продуцент (ВИДЕО)

Foto: Pink

Mitrović je tokom svog boravka u Londonu bio u kontaktu sa kreativnim delom svog bića i poželeo da ideju podeli sa svojim mnogobrojnim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

"Završavam pisanje mog pozorišnog i filmskog prvenca “LUCIFER” odlučio sam da sam napišem,reżiram i produciram ovaj svakako neobičan komad! Takođe, sam projektujem arhitektonsko-tehnička rešenja za moje beogradsko pozorište Odeon! U međuvremenu u poslednjih 15 dana odgledah svih dvadesetak predstava ovde u Londonu i sad sam siguran da ce Beograd biti ispred svega postojećeg, Jedino što je blizu ovog o čemu pišem je londonska predstava Romeo & Juliet!" - rekao je Željko.

Željka Mitrovića do sada nismo upoznali u ovom svetlu, a poznavajući njegov istančan ukus i želju za inovativnim - verujemo da će njegov prvenac "Lucifer" svakako biti nešto što domaća publika nije do sada imala prilike da vidi. Kao neko ko je veoma temeljan u svemu što radi, njegove prognoze da će Beograd postati lider u ovoj umetničkoj sferi sigurno će se ispostaviti da su tačne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)