KONSTRAKTA PATRIJARHU PORFIRIJU POKLONILA LAVOR: Zauzvrat dobila dar sa snažnom simbolikom (FOTO)

Novosti onlajn

21. 04. 2022. u 09:46

PREDSTAVNICA Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji Ana Đurić Konstrakta posetila je patrijarha Porfirija i tom prilikom mu poklonila svoje scenografske rekvizite - lavor i bokal, a od njega je dobila poseban dar.

КОНСТРАКТА ПАТРИЈАРХУ ПОРФИРИЈУ ПОКЛОНИЛА ЛАВОР: Заузврат добила дар са снажном симболиком (ФОТО)

Printscreen/Instagram

Konstrakta je, naime, na svom Instagram storiju podelila fotografiju s patrijarhom, na kojoj jedno drugom uručuju poklone.

"Imala sam tu čast da poklonim i primim poklon/triptih. I zadovoljstvo da čujem i razumem priču o potencijalu granične situacije, o podršci i poštovanju", napisala je Konstrakta, koja je od patrijarha simbolično dobila trodelnu ikonu, koja predstavlja triptih, isto kao što se zove i njen "Triptih" album, u okviru kojeg je i pesma "In corpore sano", kojom će nas predstavljati na Evroviziji.

Printscreen/Instagram

Inače, Konstrakta je nedavno zbog narušenog zdravlja otkazala sve nastupe do kraja predevrovizijske turneje, te se u Madridu publici obratila putem video-linka. Isto je učinila i nedavno kada su predstavnici Bugarske Roni Romero i Intelidžent mjuzik prodžekt posetili Beograd, te se na njihovoj konferenciji za medije takođe uključila putem videa.

Konstrakta će na Evroviziji nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)