PRSTEN OD 10 MILIONA DOLARA JOJ DAO U - KLOZETU: Evo kako je DŽej Lo isprošena, ona poručila - dobili smo drugu priliku za pravu ljubav

Novosti online

13. 04. 2022. u 22:44

DžENIFER Lopez i Ben Aflek su mesecima glavna tema medija.

ПРСТЕН ОД 10 МИЛИОНА ДОЛАРА ЈОЈ ДАО У - КЛОЗЕТУ: Ево како је Џеј Ло испрошена, она поручила - добили смо другу прилику за праву љубав

Foto. Printskrin Jutjub

Ljubavna priča latino dive i holivudskog glumca je po mnogo čemu posebna, naročito zbog činjenice da su se pomirili nakon skoro 20 godina.

Njihova veridba odjeknula je svetom, a pevačica je otkrila kako je izgledao momenat kada je zaprošena. Kako je rekla, Ben je "kleknuo na jedno koleno u njenom najdražem mestu na svetu".

Ona je u svom biltenu "On The JLo" otkrila da joj se prošlog vikenda ostvario "najveći san" kada ju Aflek upitao da li želi da se uda za njega.

- U subotu uveče, dok sam bila na mom omiljenom mestu na svetu (u penušavoj kupki), moja lepa ljubav je kleknula na jedno koleno i zaprosila me. Bila sam potpuno nespremna i samo sam ga gledala u oči smešeći se i plačući u isto vreme, pokušavajući da shvatim činjenicu da se nakon 20 godina sve to ponovo događa. Doslovno sam ostala bez reči, a on je rekao: 'je li to da?'. Rekla sam da, naravno, to je da - napisala je 52-godišnja pevačica i nastavila:

- Smešila sam se tako jako i suze su mi se spuštale niz lice, osećala sam se tako neverovatno srećno i ispunjeno. Nije to bilo ništa otmeno, ali to je bila najromantičnija stvar koju sam mogla ikad da zamislim. Samo mirno subotnje veče kod kuće, dvoje ljudi koji obećavaju da će uvek biti tu jedno za drugo. Dvoje vrlo srećnih ljudi, koji su dobili drugu priliku za pravu ljubav -  napisala je Džej Lo.

(MOndo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)